پس چجوری اون همه آدم دوسشون دارند.. من بهشون حسودی میکنم.. همه براشون قلب میفرستند
چه حسادتی؟ نصف اون قلب و کامنتا که از پیج فیکای خودشونه، نصفشم چارنفر آدم سطح پایین که این بلاگرای داغون واسشون الگو هستن دیگه اینا حسادت دارن؟ البته منظورم همه بلاگرا نیستن اونایی که تو پیجشون محتوای مفید دارن قابل احترامن به کسی توهین نشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه اینستا فیلـتر نیس؟! خودازاری داری که میری؟ رهاشون کن و ببین بعد یه مدت چجوری به ارامش میرسی. امثال شماها اگه انقدر پیگیر اونها نباشید نمیتونن به جایی برسن
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
یعنی اون بلاگر های حجابم خیلی خوشبختند به نظرم حتی
الان من خودم هر کی میبینه میگه تو چقد خوشبختی همه چی عالی شوهر خوب شغل خوب داره سالم هس بچه خوب سرب زیر چندتا خونه ولی من از همه بیشتر سختی بدبختی کشیدم جلو بقیه ک نمیتونم داد بزنم شوهر هر روز یه زنی میاورد هرساعت میبردم در دادگاه میگفت طلاق بگیر
الان تو اینستا میری میبینی زن علی شکارچی هوو اومده روش ولی خوشبخت ترینه همشم عکس علی میزاره علی علی میکنه عشقم عزیزم میزاره ایا بنظرت کسی ک هوو اومده روش شوهرش ایقد با اون زنه میچرخه میگرده محلش نمیده بنظرت خوشبخته
من حالا کاری به چشم زخم واینا ندارم ولی یکی از دوستای صمیمیم بلاگره زندگی افتضاح همش فیلمه دوتا بچه داره یکیش از لحاظ مغزی ی مقدار مریضه اصلا رسیدگی نمیکنه بهش فقط الکی عکس میزاره ازش بچه مثل سگ از مامانش میترسید وضع زندگیش افتضاح کثافط خودش که داغونتر فقط ارایش میکنه اونایی هم که زیر پستاش قلب واینا میزارن فک وفامیلشن ،من کارم تریکو بافی ودیوار کوب مکرومه اس به من پیام داده بود عکس ی کار ملیونی فرستاده بود میگفت اینو بباف تا برات تبلیغ کنم منم گفتم هزینه اش فلان قدر میشه گف نهههه رایگان دیگه ،گفتم گمشو بابا
تو تمنای من وجان منی، توبمان تاکه نمانم به تمنای کسی❤️