2777
2789
عنوان

چرا بلاگرها چشم نمیخورند.. ولی ما تا بخوایم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 50 پست
امیدوارم بیشتر و بیشتر پیشرفت کنی هر روز و هرروز تا جایی که نخوای خودت رو با کسی مقایسه کنی

من خیلی تلاش میکنم و کار خانگی میکنم.. امیدوارم نون حلال بیشتری در ببارم ممنونم عزیزم 🥺🥺🥺❤️

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

من حالا کاری به چشم زخم واینا ندارم ولی یکی از دوستای صمیمیم بلاگره زندگی افتضاح همش فیلمه دوتا بچه ...

وای واقعا یخ کردم.... چقدر بددددد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعا یخ کردم.... چقدر بددددد

ببین اصلا افتضاحه فقط به طور نمایشی ،اصلا لذتی نمیبره از زندگیش که دور هم جمع بشیم مثلا فقط میگه من عکس بگیرم استوری کنم خودشونم همه عکسا ادیت منی که از جلو میشنامش اینقد دندوناش زررررررررد انگار انسان اولیه اس ی مسواک نمیزنه ولی اینقد ارایش داره بعدم تو عکسا دندوناش و سفید میکنه اگه بخوای پیجشو میدم نگا کن 

تو تمنای من وجان منی، توبمان تاکه نمانم به تمنای کسی❤️
ببین اصلا افتضاحه فقط به طور نمایشی ،اصلا لذتی نمیبره از زندگیش که دور هم جمع بشیم مثلا فقط میگه من ...

اره بده بهم.. فکر کنم نیاز دارم به رد این ذهنیت