2777
2789

ترشی سرکه تی مخلوط از این بازاریا کی درست کرده و خوب شده لطفا دستور بدیننننن. چجور اینجوری زرد رنگ و خوشمزه میشه و سرکه ای و جا افتاده

زرد رنگ شدنش ب این خاطره که تو سرکه با زردچوبه جوشوندتش چند دقیقه گلم.. ب هیچ وجه هم آب نزن بهش کپک میزنه موادتم ب اندازه دلخواه خرد کن و بشور بریز لای پارچه نخی ۷/۸ ساعت بمونه کامل آبش کشیده شه، ادویه ترشی و نمک و فلفل و سیاه دونه هم بریز .. بعده یک هفته آمادس😁

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشی رو که نمیپزن 

باید زرد چوبه بزنی بهش زرد شه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
وقتی همه مواد رو‌خورد کردی نمک و زردچوبه و ادویه کاری بزن و فقط سرکه بریز توش اب نمک نریز فقط سرکه خ ...

خوب میشه مثل بازاریا؟

سرکه قرمز یا سرکه سیب یا سفید میریزین؟

و اینکه نمیپزیدش؟

زرد رنگ شدنش ب این خاطره که تو سرکه با زردچوبه جوشوندتش چند دقیقه گلم.. ب هیچ وجه هم آب نزن بهش کپک ...

عزیزم موادو هم میذاریم تو دیگه با سرکه و ادویه بجوشه؟

یا فقط سرکه و زردچوبه رو میجوشونید؟

عزیزم موادو هم میذاریم تو دیگه با سرکه و ادویه بجوشه؟ یا فقط سرکه و زردچوبه رو میجوشونید؟

آره گلم همون مواد رو بریز با سرکه و ادویه بجوشه

اینطوری زودتر میرسه

میخوای نجوشونی حدود دو ماه طول میکشه برسه و میتونی تو یه ظرف بریزی موادو زردچوبه بزنی خوب مخلوط کنی ولی ب روش اول بهتر رنگ میده 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چند وقت بعدش آماده س برا خوردن ؟میشه تو یخچال نگهداری نکرد ترشیای باز نشده رو؟

حدود یک یا دو هفته بعد.. اره میشه من تو راه پله ک سرده نگه میدارم .. کلا باید جای خنک باشه

ترشی رو که نمیپزن  باید زرد چوبه بزنی بهش زرد شه

من همیشه میپزم در حد دو سه تا جوش عزیزم.. یک هفته‌ای آمادس

ولی نجوشونی باید حداقل ۴۰ روز صبر کنی تا برسه