2777
2789
عنوان

یه خانومی بود بزرگ شده اروپابود

284 بازدید | 20 پست

اونجابه دنیا اومده بود ولی ایرانی بوداومدایران ازدواج کرد دوسال اینجا زندگی کردبعدشوهرشم برد ورفت .این خانوم خیلی رفتارش ساده وخاکی بود اون دوسال یه مانتو مشکی داشت فقط اونو میپوشیددوتاشال هم داشت حالا ما چندباریه لباس بپوشیم میگن تکراری پوشیدی😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه تو ایران شخصیت هرکسو با لباس وطلا وخونه وماشین میسنجن ولی تو کشورهای خارجی براساس تحصیلات اختراعات و کارهای مهمی ک برا پیشرفت صنعت و کشورشان انجام دادن میسنجن ‌

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

اونا خب قناعت یه نفر المان بود میگفت اونجا با اینکه دایم بارون میاد باز تو‌مصرف اب صرفه جویی میکنن یا لباس بچه بزرگشون میزارن برا بقیه یا‌میدن کسی دیگه میپوشه ناراحتم نمیشه یا شبا وسایل گرمایشی خاموش میکنن لباس میپوشن‌میرن زیر پتو

اره عزیزم دقیقا ماهم فامیلامون یکیشون دبی که تغریبا بافرهنگ ما آشناست خیلی براش عجیب نبود یکی از فامیل های دیگمون سوئد زندگی میکنن مدل موها ارایش ها لباس هارو میدین شاخ درمیاوردن میگفتن چراانقدر هزینه میکنید می‌گفت اونجا فقط مدل ها تغریبا اینجورین و بقیه مردم عادی زندگی میکنن 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

برای چی باید لباسی بخری که زیاد استفادش نمیکنی؟ زن داداش من تو خونش یه اتاق چهل متری پر از لباس داره ولی فقط دو تا مانتو و یه شال داره که سه ماهم ایران باشن همونا رو میپوشه. 

البته کسی هم جلوی شمارو نگرفته. یه مانتو بخر دو سال بپوش هرجاشم پاره شد کم کم پینه بزن هنریه😊

کاش تو چیزای دیگه مثل مسافرت رفتن و کیفیت درمان و تغذیه و... هم از خارجیا مثال میزدید نه فقط اونجا که شامل بدبختی میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم منم دقیقا همنیم یعنی من همه مانتو هامو کنار هم بذارم شاید یکی دوتاشون خوب باشن بقیه شون بونجولن ....یا شال دوسه تا بیشتر ندارم جوراب یه جفت ...کیف هیچی ....برای زمستون فقط یه کاپشن دارم ..یااز لحاظ کفش فقط یه جفت دارم ....نکه نخرم خیلی دلم میخادبرا خودم لباس جور واجور بخرم مثل بقیه دخترها خوش تیپ و خوش استایل باشم ...ولی نه کسی برام میخره نه خودم پولی دارم که بخرم ...

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
اونا خب قناعت یه نفر المان بود میگفت اونجا با اینکه دایم بارون میاد باز تو‌مصرف اب صرفه جویی میکنن ی ...

اره منم شنیدم

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم