2777
2789
عنوان

یه خانومی بود بزرگ شده اروپابود

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 20 پست
قشنگ نبست خوب دو سال به چيز بپوشى همه ميگن خسيسه و واقعا هم قشنگ نيست خود ادمم روحيش ميگيره مگه ز ...

من دقیقا همینم فقط ۳ یا ۴ تا مانتو دارم هرکدومم مجبورم چند بار بپوشم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
برای چی باید لباسی بخری که زیاد استفادش نمیکنی؟ زن داداش من تو خونش یه اتاق چهل متری پر از لباس داره ...

حالا چرا ایقد توپ‌پره پریدی به بنده خدا گفت یکی تو خارج بزرگ شده اینطوری بوده نمیدونست شما رو کشورای دیگه حساسیت دارین من بجاش ارت معذرت میخام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی باید لباسی بخری که زیاد استفادش نمیکنی؟ زن داداش من تو خونش یه اتاق چهل متری پر از لباس داره ...

عزیزم اون که ندارنبود فرهنگشون وسادگیش برام عجیب بودمن یه خانوم میشناسم روستازندگی می‌کنه وضع مالیش صفر هی کلاس کلاس میکنه 

حالا چرا ایقد توپ‌پره پریدی به بنده خدا گفت یکی تو خارج بزرگ شده اینطوری بوده نمیدونست شما رو کشورای ...

شما روی املای کلاس اول ابتدایی و میخوام کار کنید. نمیخواد وکیل بقیه بشید🌺

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم اون که ندارنبود فرهنگشون وسادگیش برام عجیب بودمن یه خانوم میشناسم روستازندگی می‌کنه وضع مالیش ...

مگه من گفتم زن داداشم نداره؟

میگم اون برای چیزای دیگه خرج میکنه. اینکه مانتو نداره دلیل نمیشه چیزای دیگه نخره.

خانمی که میگی قطعا سالی چند تا مسافرت حسابی میره که هزینه یکیش به اندازه کل لباسهاییه که اون خانم توی عمرش میخره.

نمیشه که فقط یه بعد زندگیش رو مقایسه کنی!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.