2777
2789
عنوان

تجربه من از کاشت ابرو

50097 بازدید | 87 پست

سلام دوستای گلم..بالاخره بعداز چندین ماه تحقیق راضی شدم برم کاشت ابرو واقعا دیگه مدادکشیدن حالموبدمیکرد الان یه هفته اس رفتم کاشت خیلی راضی هستم گفتم اینجا بزارم شاید به درد یکی خورد.خود عمل اصلا درد نداره موهایی که از پشت سر ورمیدارن دوباره درمیاد فقط یه خط نازک بخیه میمونه آمپول بی حسی که واسه ابرو میزنن سخت ترین مرحله کاشت باشه شاید بعداز اون هیچی احساس نمیکنی تا سه روز هم تورم وکبودی داشتم ولی بعدش کم کم بهتر شد سختتر از کاشت مراقبت های بعدیشه که کلی حوصله میخواد

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود

عکس بذار

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید فیبروز چی من میخام فیبروط کنم میترسم حذاب شه خودم هیچی ابرو ندارم 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭