2777
2789
عنوان

تجربه من از کاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 50098 بازدید | 87 پست
سلام دوستانی که کاشت کردید، بگید پوسته شدن ابرو تا چند وقت طول میکشهابروهام خیلی پوسته شده و میخاره ...

سلام.منم الان ۱۱روزه کاشت کردم به شدت میخاره(که نمی خارونم )و شدیدا پوسته پوسته شده از روز ۷کاشت .‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.منم الان ۱۱روزه کاشت کردم به شدت میخاره(که نمی خارونم )و شدیدا پوسته پوسته شده از روز ۷کاشت .‌

سلام دوباره،دکترم گفت باوازلین چرب کن،خارش برطرف شد حدودا هشت ماه گذشته و راضی هستم از رویشش،مال شما چطور شد

من همیشه ابروهای خیلی نازک و بی‌حالی داشتم. توی اینترنت خیلی جستجو کردم و به کلینیک راما رسیدم. وقتی رفتم، پزشک خیلی با دقت توضیح داد که چی میشه و چطور این کار رو انجام میدن. بعد از عمل اصلاً درد نداشتم و دوران نقاهت خیلی کوتاه بود. حالا ابروهام خیلی پرتر و خوش فرم شده. خیلی خوشحالم که این کار رو انجام دادم

سلام دوباره،دکترم گفت باوازلین چرب کن،خارش برطرف شد حدودا هشت ماه گذشته و راضی هستم از رویشش،مال شما ...

سلام.الان تقریبا۴ماهه از کاشتم میگذره . تقریبا ماه گذشته خیلی ریخت که رفتم مزو انجام دادم . 

این ماهم نزو زدم . 

تقریبا پر شده . 

از قبل از کاشت خیلی بهترم . 

چند تا تار از موهای ابروم خواب خوبی نداره .

که گفتن با هد ببندم .‌

دو روزه دارم میبندم . 

تا ببینم چی پیش میاد 

سلام دوباره،دکترم گفت باوازلین چرب کن،خارش برطرف شد حدودا هشت ماه گذشته و راضی هستم از رویشش،مال شما ...

سلام.الان تقریبا۴ماهه از کاشتم میگذره . تقریبا ماه گذشته خیلی ریخت که رفتم مزو انجام دادم . 

این ماهم نزو زدم . 

تقریبا پر شده . 

از قبل از کاشت خیلی بهترم . 

چند تا تار از موهای ابروم خواب خوبی نداره .

که گفتن با هد ببندم .‌

دو روزه دارم میبندم

سلام دوستان گلم من یکسالو نیم ابرو کاشتم تو کرمانشاه و عالی شده و راضیم قیافمو کلی تغییر داده 

بنظرم همه بکارن

و فیبروز نکنید الان فیبروز دو میلیون سه میلیون میگیرن

با ده تومن یا ۱۵ تومن ابرو بکارین و یک عمر از فیبروز این کوفت زهرماریا راحت بشین