سلام دوستای گلم..بالاخره بعداز چندین ماه تحقیق راضی شدم برم کاشت ابرو واقعا دیگه مدادکشیدن حالموبدمیکرد الان یه هفته اس رفتم کاشت خیلی راضی هستم گفتم اینجا بزارم شاید به درد یکی خورد.خود عمل اصلا درد نداره موهایی که از پشت سر ورمیدارن دوباره درمیاد فقط یه خط نازک بخیه میمونه آمپول بی حسی که واسه ابرو میزنن سخت ترین مرحله کاشت باشه شاید بعداز اون هیچی احساس نمیکنی تا سه روز هم تورم وکبودی داشتم ولی بعدش کم کم بهتر شد سختتر از کاشت مراقبت های بعدیشه که کلی حوصله میخواد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همیشه ابروهای خیلی نازک و بیحالی داشتم. توی اینترنت خیلی جستجو کردم و به کلینیک راما رسیدم. وقتی رفتم، پزشک خیلی با دقت توضیح داد که چی میشه و چطور این کار رو انجام میدن. بعد از عمل اصلاً درد نداشتم و دوران نقاهت خیلی کوتاه بود. حالا ابروهام خیلی پرتر و خوش فرم شده. خیلی خوشحالم که این کار رو انجام دادم