2777
2789
عنوان

عمهها ی شوهرم خیلی باهام بد حرف میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 21 پست
 اصلا راهشو بلد نیستم نمیدونم چطوری و چه برخوردی باهاشون داشته باشم.باورت میشه افسار زندگی خودم ...

خونواده شوهرمنم همینجورین من اینو از اولین باری ک دیدمشون فهمیدم،فهمیدم از اونان ک ب روشون بخندی سوارت میشن و دخالت میکنن تو هرکاریت ،با مادر خودش ک ۲ ۳ ماهی یبار رفت و امد میکنم با مادربزرگ و عمه ۶ ۷ ماهی یبار،چند بارم اون اوایل هی میخواستن فضولی کنن و ... با سیاستای خودم دمشونو قیچی کردم ،فقط برا آرامش زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم طفلک خط منو جواب میده  عمدن میگن گوشی رو بده به زنت  بعد اینم تو رودربایستی میده .وگ ...

مقصر شوهرتم هست وقتی می بینه به تو بی احترامی میکنن چرا رودروایسی داره باهاشون.به شوهرت بگو اینا جزاذیت کردن کاری نمیکنن جوابشونو لااقل نمیده نزاره بیشترازاین بت توهین کنن.کلا گوشیو قطع کنه روشون.

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
عزیزم ببخشیدا ولی وظیفه شوهرته تک تکشون رو بنشونه سر جاشون!

رودبایسی داره خجالت میکشه نمیدونم چی فکر میکنه با خودش فقط اینو میدونم زیادددددی حرمتشون رو نگه می داره جوری ک اونا بدگویی منم بهش میکنن شکایتمم میکنن

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

خونواده شوهرمنم همینجورین من اینو از اولین باری ک دیدمشون فهمیدم،فهمیدم از اونان ک ب روشون بخندی سوا ...

چطوری گلم بمنم بگو.الان ما با مادرشوهرم ک قهریم هی مرتب زنگ میزنن ک   به مادرت سر بزن  مادرت و...دقبقا بخدا من اولش گفتم سلام عمه جان بعد  ک دیدم بهم گف خورده بیشتر مکث کن دروغ خوبی پیدا کنی  ک  نزاری شوهرت ب همش سر بزنه ک منم گفتم برای دروغ بگم خب تو جاده ای نیستیم .بعدشم بهش گفتم  به چه مناسب دعوته شوهر من اونم گف براش آش درست کردم  منم گفتم  آشو خودم براش درست میکنم و بعدم خداحافظی کردم. ولی تا صبی بخدا حال ب چشمام نیومد از شدت اعصاب خوردی .بعدم لحن حرف زدنش دیدی یکی با ادم دعوا داره اینجوری حرف میزد 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...