2777
2789

بچها من ی سر جریاناتی ک مادرشوهر شوهرم مقصر بود  باهاش قطع ارتباط کردم من نمیرم شوهرمم هر چند ماهی ی بار میر ه مثلا ی چهارماهی ی بار میره اونم به زور و اجبار من. حالا  این وسط مادر شوهرم و پدر شوهرم همه رو بامن بد کردند همجا غیبت منو کردند  الان من شدم ادم بده داستان و مادرشوهرمم شده سیندرلا. الان ی مدتی هست  ک  عمه ای شوهرم به هر بهونه ای زنگ  میزنه ب خط من منم خطمو میدم ب دست همسرم  باز اون مجدد میگه گوشی ر بده دست زنت. و وقتی ک من نگیرم باهاش حرف بزنم ی طرز وحشتناکی  باهام صحبت میکنه انگار  چطوری جوابش بدم؟؟؟؟مثلا دیروز زنگ زده بود ب خط من بعد  همسرم ج داد گف من بیرو نم نمیتونم بیام خونتون آش بخورم بعد گوشی رو داد بمن همسرم عمه شوهرم با جیق سر میگف چیه دوباره داری دروغ سرهم میکنی 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

اینا ازین طایفهای هستند ک کلا با عروس جماعت جنگ دارند .من واقعن اصلا بلد نیستم جوابشونو بدم بگین این خودش بهش بی احترامی کنم؟؟اخه اینقدر محبت کردم هفت سال تمام اصلا تاثیری روشون گزاشت 

بلاک کن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ازین طایفهای هستند ک کلا با عروس جماعت جنگ دارند .من واقعن اصلا بلد نیستم جوابشونو بدم بگین این ...

بگو وقتی لحنت اینطوریه سرجنگ داری لزومی نمیبینم جوابتوبدم 

۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
اینا ازین طایفهای هستند ک کلا با عروس جماعت جنگ دارند .من واقعن اصلا بلد نیستم جوابشونو بدم بگین این ...

اگه با عروس جنگ دارن چرا طرفه مادرشوهرتن؟

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

عمه ی شوهر دیگه کیه؟

به شوهرت بگو عمه ی تویه من باهاش حرف نمیزنم اصلا

بعدشم چرا برات مهمه ک قوم ظالمین بدگوییتو کنن بزار بدگویی کنن تواصلا باهاشون قطع رابطه کن.دلیلی نداره که دختر شوهرمیکنه خونواده ی پسرو تحمل کنه.

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
دیگه انقد رو ندید ب عمه شوهر، تو ک آدم بده شدی ،اینم بشور بنداز سرجاش     ،عمع شوهر ک ...

اصلا راهشو بلد نیستم نمیدونم چطوری و چه برخوردی باهاشون داشته باشم.باورت میشه افسار زندگی خودم دست من نیست  خیلی فشار میارن نمیزارم اعصابم راحت باشه

عمه ی شوهر دیگه کیه؟ به شوهرت بگو عمه ی تویه من باهاش حرف نمیزنم اصلا بعدشم چرا برات مهمه ک قوم ظا ...

شوهرم طفلک خط منو جواب میده  عمدن میگن گوشی رو بده به زنت  بعد اینم تو رودربایستی میده .وگرنه من اصن جواب نمیدم.تازه خالهای شوهرمم هستن 

۷۰سالم خوب کنی همینن.قیدشونو بزن گوشِتم آسوده باشه.آخه عمممممممه ی شوهر🤣🤣🤣🤣ول کن بابا دلت خوشه.محل سگ بهشون نزار

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
 اصلا راهشو بلد نیستم نمیدونم چطوری و چه برخوردی باهاشون داشته باشم.باورت میشه افسار زندگی خودم ...

عزیز دل من خودم با آدمه اینجوری نمیتونم بحث کنم چون نه تاثیری داره و نه من میخام عینه اون باشم جوابشونو نده تلفن رو هم از همسرت نگیر

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃