بچها من ی سر جریاناتی ک مادرشوهر شوهرم مقصر بود باهاش قطع ارتباط کردم من نمیرم شوهرمم هر چند ماهی ی بار میر ه مثلا ی چهارماهی ی بار میره اونم به زور و اجبار من. حالا این وسط مادر شوهرم و پدر شوهرم همه رو بامن بد کردند همجا غیبت منو کردند الان من شدم ادم بده داستان و مادرشوهرمم شده سیندرلا. الان ی مدتی هست ک عمه ای شوهرم به هر بهونه ای زنگ میزنه ب خط من منم خطمو میدم ب دست همسرم باز اون مجدد میگه گوشی ر بده دست زنت. و وقتی ک من نگیرم باهاش حرف بزنم ی طرز وحشتناکی باهام صحبت میکنه انگار چطوری جوابش بدم؟؟؟؟مثلا دیروز زنگ زده بود ب خط من بعد همسرم ج داد گف من بیرو نم نمیتونم بیام خونتون آش بخورم بعد گوشی رو داد بمن همسرم عمه شوهرم با جیق سر میگف چیه دوباره داری دروغ سرهم میکنی
اینا ازین طایفهای هستند ک کلا با عروس جماعت جنگ دارند .من واقعن اصلا بلد نیستم جوابشونو بدم بگین این خودش بهش بی احترامی کنم؟؟اخه اینقدر محبت کردم هفت سال تمام اصلا تاثیری روشون گزاشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینا ازین طایفهای هستند ک کلا با عروس جماعت جنگ دارند .من واقعن اصلا بلد نیستم جوابشونو بدم بگین این ...
اگه با عروس جنگ دارن چرا طرفه مادرشوهرتن؟
💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃
اصلا راهشو بلد نیستم نمیدونم چطوری و چه برخوردی باهاشون داشته باشم.باورت میشه افسار زندگی خودم ...
عزیز دل من خودم با آدمه اینجوری نمیتونم بحث کنم چون نه تاثیری داره و نه من میخام عینه اون باشم جوابشونو نده تلفن رو هم از همسرت نگیر
💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃