2777
2789
عنوان

بالاخره بی بی چک زدم دستم داره میلرزه بیاین تورو خدو

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 125 پست

اسی برای منم دعا کن؟

مبارک باشه عزیزم

خانما ببخشید ترشحات شیری رنگ غلیظ یه هفته بعد تخمک گزاری میتونه نشونه چیزی باشه؟یا نه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا خیلی منتظر این احظه بودم گریه م بند نمیاد تورو خدا دعا کنین مشکلی نباشه مثبت باشه

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
دقیقا منم سه روز قبل موعدم همینجوری الکی بیبی زدم خیییلیم پررنگ مثبت شد حس عجیبی بود مبااااارکهههه

وای انگار دارم خواب میبینم اصلاااااا پیش نیومده قبل موعد بزنم 

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
بخدا خیلی منتظر این احظه بودم گریه م بند نمیاد تورو خدا دعا کنین مشکلی نباشه مثبت باشه

چقد استرس داری عزیزم پررنگ شده چه جووورم😍ایشالله سالم ب دنیا بیاد

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
شام خونه مادرشوهرم دعوتیم

به جز شوهرت به کسی نگی ها

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
اسی برای منم دعا کن؟ مبارک باشه عزیزم خانما ببخشید ترشحات شیری رنگ غلیظ یه هفته بعد تخمک گزاری میت ...

اره منم این ماه داشتم ترشحاتتم خیلی زیاد شد نسبت به قبل

وای خدا خدا مبارکهههه😍😍😍😍

ی آزمایشم بده مطمئن شی

شوهرت رو سوپرایز کن بزار خاطره شه

مثلا ی لباس نوزادی بگیر کنار لباسش بزار

یا شونه نوزادی کنار برسش

یا کفش نوزادی کنار کفشش

وقتی میخواد بره بیرون اینا رو ببینه❤️💫🌿💕😍

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من ۱۱ م اون ماه شدم این ماه منتظر بودم پری بیاد برم از دکترم قرص بگیرم

ای جان من آخرین پریودم ۴ دی بود. بچم چند روز زودتر دنیا میاد فکر کنم 😄😍😍😍😍😍 آ خداااا دورشون بگردم مبارکه مامانی

منم گفتم این ماه نشدم میرم دکتر. که الهی شکر باردار شدم دیگه

اشکال نداره درمان کن خودته سریع میشی 

🥲🥲🥲

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
اره منم این ماه داشتم ترشحاتتم خیلی زیاد شد نسبت به قبل

راستش منم چند ماه اقدام داشتم اینطوری نبودم همش دنبال یه چیزی میگردم امیدوارشم ،اجه اینطور باشه شاید خدا خواست برای منم درست بود

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ای جان من آخرین پریودم ۴ دی بود. بچم چند روز زودتر دنیا میاد فکر کنم 😄😍😍😍😍😍 آ خداااا دورشون بگ ...

چند ماه اقدام بودی؟

شام خونه مادرشوهرم دعوتیم

نگو فعلا بهشون اصلا

یکم بگذره با حالت های خاصی نشون بده. مثلا بگو فلان کار نکنم بهتره بعد بگن چرا اون موقع بگو

راستی چند وقته ازدواج کردی؟بچه اولته؟😍

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️