2777
2789
عنوان

بالاخره بی بی چک زدم دستم داره میلرزه بیاین تورو خدو

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 125 پست
من شش ماه اما اولین ماه بود که درست تو تایم تخمک‌گذاری یک روز در میان اقدام کردیم بقیه ماه ها تایم ت ...

یعنی چجوری ؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو فعلا بهشون اصلا یکم بگذره با حالت های خاصی نشون بده. مثلا بگو فلان کار نکنم بهتره بعد بگن چرا ا ...

ن نمیگم کلی مهمون دارن فقط حواسم باشه کار نکنم 

بخدا هنوز تووشوکم

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

نکنه بی بی چک خراب باشه اخه این خیلی مثبت نیست دو روز قبل موعد؟

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
خداروشکر که خوشحالی برای منم دعا کن که حسرت به دلم مونده

وای منم تا دیشب همینو میگفتم . عزیزمممممم انشاللله این لحظه قسمت همه شما باشه

من ۱۱ م اون ماه شدم این ماه منتظر بودم پری بیاد برم از دکترم قرص بگیرم

سلام مبارکه بسلامتی . میشه بگی دکتر چه قرصهایی بهت داد برای حاملگی یا خودت چه داروهای محلب استفاده کردی منم تو اقدامم میخوام از راهنماییت استفاده کنم . ممنونم پیشاپیش 

سلام مبارکه بسلامتی . میشه بگی دکتر چه قرصهایی بهت داد برای حاملگی یا خودت چه داروهای محلب استفاده ک ...

من تنبلی داشتم گلم دو ساله اقدامم ماه قبل رفتم دکتر . البته پریودم منظم بود همسرمم مشکلی نداشت . دکتر قرص آی پی ۶ و پونیکا با ویتامین هارو نوشت . خودمم این ماه سیاهدانه با عسل خوردم  یکی دوبارم دم کرده تخم هویج خوردم هر روز ناشتا دو قاشق خیلی خوب بود ترشحاتم زیاد شد تو پریودم گرمیجات زیاد خوردم تا توننسم مثل حلوا و دارچین و اینجور چیزا . بعد از اونم دیگ پیاده روی میرفتم بعضی وقتا کلا تحرکم بیشتر شد . واسه خودم می رقصیدم اینا میدیدم ترشحم بیشتر شده حتی روز ۱۰ سیکلم ترشحات تخمک گذاریع شد . بعدم دیگ هیچی ۱۰ روز هیچ کاری نکردم فقط اقدام . اونم یک ساعت پاهامو میگرفتم بالا و خلاصه دیگ تا امروز ک مثبت شد

اخ اخ پر رنگه پر رنگه.در هر صورت مبارکه بچه داری؟

ن اقدام بود این میشه بچه اول اگه خدا بخواد

وای از این مثبت تر ندیدم خوشا بسعادتت مبارکت باشه

باورم نمیشه هنوز میگم شاید بی بی مشکل داره سا مثبت کاذب باشه این همه پررنگه اخه