من شش ماه اما اولین ماه بود که درست تو تایم تخمکگذاری یک روز در میان اقدام کردیم بقیه ماه ها تایم ت ...
یعنی چجوری ؟
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۱۱ م اون ماه شدم این ماه منتظر بودم پری بیاد برم از دکترم قرص بگیرم
سلام مبارکه بسلامتی . میشه بگی دکتر چه قرصهایی بهت داد برای حاملگی یا خودت چه داروهای محلب استفاده کردی منم تو اقدامم میخوام از راهنماییت استفاده کنم . ممنونم پیشاپیش
سلام مبارکه بسلامتی . میشه بگی دکتر چه قرصهایی بهت داد برای حاملگی یا خودت چه داروهای محلب استفاده ک ...
من تنبلی داشتم گلم دو ساله اقدامم ماه قبل رفتم دکتر . البته پریودم منظم بود همسرمم مشکلی نداشت . دکتر قرص آی پی ۶ و پونیکا با ویتامین هارو نوشت . خودمم این ماه سیاهدانه با عسل خوردم یکی دوبارم دم کرده تخم هویج خوردم هر روز ناشتا دو قاشق خیلی خوب بود ترشحاتم زیاد شد تو پریودم گرمیجات زیاد خوردم تا توننسم مثل حلوا و دارچین و اینجور چیزا . بعد از اونم دیگ پیاده روی میرفتم بعضی وقتا کلا تحرکم بیشتر شد . واسه خودم می رقصیدم اینا میدیدم ترشحم بیشتر شده حتی روز ۱۰ سیکلم ترشحات تخمک گذاریع شد . بعدم دیگ هیچی ۱۰ روز هیچ کاری نکردم فقط اقدام . اونم یک ساعت پاهامو میگرفتم بالا و خلاصه دیگ تا امروز ک مثبت شد
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇