2777
2789
عنوان

میخوام مرگ موش بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 13299 بازدید | 190 پست
بگه بابا...حرفش لحظه ایه عزیزم بعد یک هفته یادتون میره.مهم شما دو نفرید...الان احساساتی شدی و قلبت ج ...

اصلا تحویلم نمیگیره نمیخواد منو ببینه الانم خونه مادرشوهرمم دارم خفه میشم اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش چی باهم خوب شدین  امروز مادر شوهرم یع چیزایی گفت بهم گفت بچمو حیف کردم گفت تومیخوای مارو ...

آره بابا مادر شوهر منم کلی حرف بارم کرددددد و قلبمو بد شکوند...بعد دو هفته روابطمون دوباره عادی شد چون من عادی رفتار کردم و قهر نکردم.از همون اول قهر نکردم و دیدم انقدر عصبانی ان به همسرم گفتم به احترام مادر و پدرت بمونیم همینجا و نرفتیم جای دیگه و سر یه سفره نشستم باهاشون و قهر نکردم اما خیلی کم حرف میزدم...

اصلا تحویلم نمیگیره نمیخواد منو ببینه الانم خونه مادرشوهرمم دارم خفه میشم اینجا

باورت میشه مادر شوهرم سفره لازم داشت وقتی میرفتیم حرم به شوهرم گفتم برای مادر سفره بخریم لازم داره.شوهرم سفره خرید و بهش داد گفت من گفتم لازمشه.پس زد سفره رو داخل حرم💔💔💔💔 اما صبوری کردم و گفتم یا امام رضا علیه السلام خودت بینمونو خوب کن من نمیخوام رومون به هم باز شه و احتراما بره.کم کم حرف زدیم با هم

آره بابا مادر شوهر منم کلی حرف بارم کرددددد و قلبمو بد شکوند...بعد دو هفته روابطمون دوباره عادی شد چ ...

من دارم دیوونه میشم فشارم افتاده هیچکیم تحویلم نمیگیره اینجا دلم میخواد فرار کنم اصن به من نگام نمیکنم روشونو اونور میکنن

هیچ خیری ندیدم از این دنیا امروزم شوهرم ومامان باباش علیهم شوریدن حالم اصلا خوب نیست 

اگه به خاطر شوهرته .منم بخداوندی خدا از دست شوهرم افسرده شدم همش وهمش از خدا میخوام شوهرم رو بکشه ولی که نمی کشه .گاهی دلم میخواد خودم روبکشم به خاطر دخترای گلم که بعد از من چی به سر این دوتا میاد ‌.یا همین طور دختر عموهاشون رو میخوان ببینن ونار مادراشون حسرت بخورن .موندم .نه پای رفتن دارم نه دل موندن فقط وفقط آرزو وحاجتم شده مرگ هر چه زودتر شوهرم .

دعوا با برادرش بخاطر اجاره کردن یه مغازه که بابام صحبت کرده بود که اجاره اش کنه ولی برادرش رفته بود ...

وایی بخدا خیلی ناراحت شدم... واقعا خیر نمیبینه برادرش از زندگیش... سخته تحمل کردن این شرایط ولی امیدوارم خدا فقط بگذره از این اشتباه پدرت 😔

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

باورت میشه مادر شوهرم سفره لازم داشت وقتی میرفتیم حرم به شوهرم گفتم برای مادر سفره بخریم لازم داره.ش ...

تومادرشوهرمونمیشناسی اون هرچی بگه همه به حرف میکنم الانم به همه بچه هاش خبر میده 

بعدش چی باهم خوب شدین  امروز مادر شوهرم یع چیزایی گفت بهم گفت بچمو حیف کردم گفت تومیخوای مارو ...

مادر شوهر منم به من گفته بود بلایی سر پسر من بیاد به کک تو هم نیست میری یه شوهر دیگه میکنی و عشق و حال🥴🤦🤦🤦 بقدری خجالت کشیدم از حرفش... فقط گفتم من آقا محمد رو بیشتر از خودم دوسش داشته باشم کمتر ندارم و خدا سایشو از سر من و بچمون کم نکنه...اما دلم بد شکست از این حرفش خیلی بی ادبانه بود خودشم برای منی که عروس مودبی بودم براشون....

اگه به خاطر شوهرته .منم بخداوندی خدا از دست شوهرم افسرده شدم همش وهمش از خدا میخوام شوهرم رو بکشه ول ...

من طاقت ندارم دیگه دیوونه شدم نمیدونم دیگه چیکار کنم میدونم الان مادر شوهرم زندگیو واسم زهرمار میکنه

تومادرشوهرمونمیشناسی اون هرچی بگه همه به حرف میکنم الانم به همه بچه هاش خبر میده 

دقیقاااااا مادر شوهر منم به همهههه اطلاع رسانی میکنه مشکلاتمونو.اما مهم نیس برام دیگه تکراری شده کارش برام.تو هم فک نکن.آدما خدا نیستن که بخوان بهت حکم بدن.هر کس هم سرزنشت کنه بد ترش سرش میاد...

وایی بخدا خیلی ناراحت شدم... واقعا خیر نمیبینه برادرش از زندگیش... سخته تحمل کردن این شرایط ولی امید ...

داستان به همینجا ختم نمیشه ولی حوصله نوشتن ندارم یکی از عموهامم همین برادر بکشتن دادیعنی  یکی دوتا داداش رو قربانی کرد برای مال واموال الانم وضعش خیلی خوبه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
دقیقاااااا مادر شوهر منم به همهههه اطلاع رسانی میکنه مشکلاتمونو.اما مهم نیس برام دیگه تکراری شده کار ...

منم فقط بهش اینو گفتم منکه راضی نیستم بهم تهمت میزنین اون دنیا باید جواب بدین گفت باشه جواب میدم این قد جیغ کشید گریه کرد دادو بیداد کرد

من دارم دیوونه میشم فشارم افتاده هیچکیم تحویلم نمیگیره اینجا دلم میخواد فرار کنم اصن به من نگام نمیک ...

حس میکنم خودمو داری میگی...منم بین خانواده شوهرم غریب بودم و تنها...اما خدا پشتته و محکم باش و توکل به خدا و توسل به امام رضا علیه السلام کن.خودتو نباز و دست کم نگیر.تو برای خودت کافی هستی و نیاز به تحویل گرفتن کسی نداری