2777
2789
عنوان

میخوام مرگ موش بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 13299 بازدید | 190 پست

اینو یادت باشه که هیچ چیز و هیچکس ارزش اینو نداره که جون خودت رو بگیری...نمیگم قوی باش چون شاید درحد شعار باشه ولی حداقل طاقت بیار...گردونه روزگار همیشه یه شکل نیست

بالاخره یه روز خوب هم برای تو میاد

🤍From isfahan🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودکشی فقط این جسم دنیاییت رو ازبین میبری و خود واقعیت که همون روحت هست اتفاقا بر همه چیز آگاهی و تسلط کامل پیدا میکنه وهزاران برابر بیشتر و بدتر از دنیای الانت در عذاب و ناراحتیه

عزیزم ما تو زندگی شما نیستیم ولی با این حرف زدنا مسلما زجر زیادی کشیدین 😭

بفکر این باش بعد شما دخترت باکی حرف بزنه با کی درد دل کنه وقتی احتیاج به بغل مادرداشته باشه کیو بغل کنه حتی خانواده تون مادرت و پدرت میدونی بعد رفتن تو چقدر زجر و دوری باید تحمل کنن مشکلات توهمه زندگیها هست بااین وضع بوجود اومده متاسفانه ولی بعنوان ی خواهر کوچیک تر بفکر دخترت باش و بخاطر اون استقامت کن

پدر من خودکشی کرد دوروز بیمارستان بود روز اخر گفت پشیمون شدم ولی فوت کرددکترا نتونستن کاری کنن الانم ...

خدا رحمتش کنه الهی که خدا هم اونو ببخشه و راحت باشه... میشه بپرسم چرا خودکشی کرد و شما چند سالت بود 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

هنوز نخوردم تازه میخوام برم بخرم به شوهرم میگم به کسی نگه 

ولی اگه قصدت خودکشیه برو یه چیز درست درمون بخور ک دیگه برنگردی مرگ موش نمیکشت😏

چقد از ادمای ضعیف بدم میاد اه اه مگه فقط تو مشکل داری 

همه مشکل دارن از تو هم بیشتر 

برو خودتو بکش ک فردا بچه ات بیفته زیر دست این و اون 

ک فردا تا بیاد حرف بزنه سرکوفت تورو بهش بزنن 

تو و امثال تو رتبه اول خودخواهی رو دارید

الانم هرکاری دوست داری بکن

همه میگین به خاطر دخترت مگه من ادم نیستم من چیم چرا هیشکی به فکر من نیست چرا هیشکی منو دوست نداره&nb ...

چون زندگی بدون مادر خیلی سخته ، چون معلوم نیست زیردست کدوم از خدا بی خبری بیوفته ...بزار بچت از آب و گل در بیاد 

همه میگین به خاطر دخترت مگه من ادم نیستم من چیم چرا هیشکی به فکر من نیست چرا هیشکی منو دوست نداره&nb ...

عزیزم چون خودت خودتو دوست نداری حداقل دخترتو دوست داری برا همین میگیم بخاطر دخترت 

بره گمشه اون شوهرت شوهرا همه همیننن همه مثل همن او برا اون میخوای خودتو بکشی ب سه ماه نکشیده میره زن میگیره ولش کن بره گمشه کصافت

زندگی پس از زندگی یه قسمت داشت 

ی خانم یکی هم یه اقا ۷ودکشی کرده بودن 

برو ببین چی تعریف میکردن 

فقط اینک میگفتن هرررچقدر اینجا بدبخت باشید و اینا ب اونجا نمیرسه چرا فک کردی خودکشی کنی اون دنیا راحتی؟

این کار نکن ب رحمت خدا دل ببند بخدا کارت درست میشه