2777
2789
عنوان

میخوام مرگ موش بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 13299 بازدید | 190 پست
نمیتونم ببینم که باکس دیگس اینجوری روانی میشم کارم میکشه به تیمارستان من عاشقشم گناه عاشقی چیه

تو ک اینقد دوستش داری اگه مردی فکر کردی چی میشه خوشبحالش میشه میزه زن جدید میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون خودت خودتو دوست نداری حداقل دخترتو دوست داری برا همین میگیم بخاطر دخترت  بره گمشه ...

چیکار کنم اخه من خر نفهم نفسم به نفسش بنده نمیتونم بدونش نمیتونم دوریشو تحمل کنم

برو گند بزن به زندگی شوهرت با زنایی که میپره 

گند بزن به مادرشوهرت

چرا میخوای خودتو پر پر کنی و زندگی جیگر گوشتو خراب کنی؟

تو این زمانها نباید احساسی تصمیم بگیری باید عاقلانه یه کاری کنی .

خودکشی اول و آخرش احساسیه و احمقانه است .

ندیدی که چیا گفت امروز بهم پاشدیم چند روز اومدیم خونشون اصلا راحت نیستم اینجا اتاق خوابم ندارن همش ب ...

من با خانواده شوهرم رفتیم مشهد دوتا اتاق پنج نفره گرفته بودن و هفت نفر بودیم (کلا یازده نفر بودیم) جاریمو و خواهرش و شوهرش و بچش  یک اتاق بقیه هفت نفر یک اتاق...منم به قول شما جلو پدر شوهرم و اینا راحت نبودم  (منو همسرم دائم همو بغل میکنیم و اهل محبت کلامی هستیم و کلی لباس قشنگ آورده بودم جلو شوهرم بپوشم) از طرفی هفت نفر بودیم و دو نفر اضافه بودیم و فقط آروم به شوهرم گفتم ببین اتاق دو نفره هم دارن.مادر شوهرم وقتی فهمید جوری منو قاطی کرد که خدا میدونه بهم گفت از پدر شوهرت خجالت نمیکشی؟اتاق دونفره برا چی میخواین؟ گفت برید یه جا دیگه بگیرید نبینیمتون...بعد پدر شوهرم قاطیم کرد بعد خواهر شوهرام بعد جاربم...و من تنها نشسته بودم رو تخت و فقط آروم اشک میریختم و سکوت کرده بودم...شوهرمم بیرون بود و نبود اونجا و منو تنها گیر آورده بودن...خیلی سخت گذشت اما گذشت...برای تو هم میگذره...خواهر شوهرم کلی به خانوادم توهین کرد هیچی نگفتم تا روم تو روشون باز نشه...

من با خانواده شوهرم رفتیم مشهد دوتا اتاق پنج نفره گرفته بودن و هفت نفر بودیم (کلا یازده نفر بودیم) ج ...

خوب من شوهرمم طرف ایناست امروز گفت میبرمت خونه دیگم هیج جا نمیرمت فقط باید خونه باشی

من با خانواده شوهرم رفتیم مشهد دوتا اتاق پنج نفره گرفته بودن و هفت نفر بودیم (کلا یازده نفر بودیم) ج ...

وای عزیزم خیلی حرصم گرفت ازشون 

کاش یه چیزی گفته بودی 

جاری دیگه چی میگفته اون وسط

منظورم اینه اصلا مهم نیستن این مشکلات و تموم میشن.من اون روز احساس حقارت و بیچارگی و بی آبرویی میکردم اما اونروز تموم شد و حال بد اونروزمم تموم شد...برا تو هم این لحظات تموم میشه...

چون زندگی بدون مادر خیلی سخته ، چون معلوم نیست زیردست کدوم از خدا بی خبری بیوفته ...بزار بچت از آب و ...

اون موقع بزرگ شه ببینه من چه قد خوار وخفیفم ببینه من هیچکیو ندارم ببینه باباش مامانشو نمیخواد

خدا رحمتش کنه الهی که خدا هم اونو ببخشه و راحت باشه... میشه بپرسم چرا خودکشی کرد و شما چند سالت بود& ...

دعوا با برادرش بخاطر اجاره کردن یه مغازه که بابام صحبت کرده بود که اجاره اش کنه ولی برادرش رفته بود اجاره اش کرده بود ودر واقع نارو کاری خورده بود از برادرش ومن ۸سالم بود ولی کسی که خودکشی میکنه بارها قبلا بهش فکر کرده و از ضعف میاد بجای جنگیدن با مشکلات یا توکل بخدایی که تنهات نمیذاره بخوای فرار از مشکلو انتخاب کنی واز مواجهه با چالشهای زندگی فرارکنی 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خوب من شوهرمم طرف ایناست امروز گفت میبرمت خونه دیگم هیج جا نمیرمت فقط باید خونه باشی

بگه بابا...حرفش لحظه ایه عزیزم بعد یک هفته یادتون میره.مهم شما دو نفرید...الان احساساتی شدی و قلبت جریحه دار شده:) شوهرت بعدا بهت حق میده الان اونم ناراحته

منظورم اینه اصلا مهم نیستن این مشکلات و تموم میشن.من اون روز احساس حقارت و بیچارگی و بی آبرویی میکرد ...

بعدش چی باهم خوب شدین 

امروز مادر شوهرم یع چیزایی گفت بهم گفت بچمو حیف کردم گفت تومیخوای مارو دق بدی بکشی از دستمون راحت بشی وکلی حرف نامربوط دیگه فک کنم کل همسایهام فهمیدن خیلی بد شد