سلام من به هیشکی هیچی نگفتم فقط خواستم نی نی سایتیا بدونن حالم خوب نیست اصلا تصمیمم گرفتم اینجا نیومدم که بهم بگین نکن وفلان فقط بدونین از زندگی سیرم دیگه نمیخوامش فقط امیدوارم دخترم منو ببخشه که تنهاش گذاشتم
من شماها روخیلی دوست دارم هروقت تنها بودم میومدم اینجا گفتم لحظات آخر عمرمم بیام اینجا سبک شم بعد برم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ندیدی که چیا گفت امروز بهم پاشدیم چند روز اومدیم خونشون اصلا راحت نیستم اینجا اتاق خوابم ندارن همش ب ...
من با خانواده شوهرم رفتیم مشهد دوتا اتاق پنج نفره گرفته بودن و هفت نفر بودیم (کلا یازده نفر بودیم) جاریمو و خواهرش و شوهرش و بچش یک اتاق بقیه هفت نفر یک اتاق...منم به قول شما جلو پدر شوهرم و اینا راحت نبودم (منو همسرم دائم همو بغل میکنیم و اهل محبت کلامی هستیم و کلی لباس قشنگ آورده بودم جلو شوهرم بپوشم) از طرفی هفت نفر بودیم و دو نفر اضافه بودیم و فقط آروم به شوهرم گفتم ببین اتاق دو نفره هم دارن.مادر شوهرم وقتی فهمید جوری منو قاطی کرد که خدا میدونه بهم گفت از پدر شوهرت خجالت نمیکشی؟اتاق دونفره برا چی میخواین؟ گفت برید یه جا دیگه بگیرید نبینیمتون...بعد پدر شوهرم قاطیم کرد بعد خواهر شوهرام بعد جاربم...و من تنها نشسته بودم رو تخت و فقط آروم اشک میریختم و سکوت کرده بودم...شوهرمم بیرون بود و نبود اونجا و منو تنها گیر آورده بودن...خیلی سخت گذشت اما گذشت...برای تو هم میگذره...خواهر شوهرم کلی به خانوادم توهین کرد هیچی نگفتم تا روم تو روشون باز نشه...
من با خانواده شوهرم رفتیم مشهد دوتا اتاق پنج نفره گرفته بودن و هفت نفر بودیم (کلا یازده نفر بودیم) ج ...
منظورم اینه اصلا مهم نیستن این مشکلات و تموم میشن.من اون روز احساس حقارت و بیچارگی و بی آبرویی میکردم اما اونروز تموم شد و حال بد اونروزمم تموم شد...برا تو هم این لحظات تموم میشه...
خدا رحمتش کنه الهی که خدا هم اونو ببخشه و راحت باشه... میشه بپرسم چرا خودکشی کرد و شما چند سالت بود& ...
دعوا با برادرش بخاطر اجاره کردن یه مغازه که بابام صحبت کرده بود که اجاره اش کنه ولی برادرش رفته بود اجاره اش کرده بود ودر واقع نارو کاری خورده بود از برادرش ومن ۸سالم بود ولی کسی که خودکشی میکنه بارها قبلا بهش فکر کرده و از ضعف میاد بجای جنگیدن با مشکلات یا توکل بخدایی که تنهات نمیذاره بخوای فرار از مشکلو انتخاب کنی واز مواجهه با چالشهای زندگی فرارکنی
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خوب من شوهرمم طرف ایناست امروز گفت میبرمت خونه دیگم هیج جا نمیرمت فقط باید خونه باشی
بگه بابا...حرفش لحظه ایه عزیزم بعد یک هفته یادتون میره.مهم شما دو نفرید...الان احساساتی شدی و قلبت جریحه دار شده:) شوهرت بعدا بهت حق میده الان اونم ناراحته