سلام من به هیشکی هیچی نگفتم فقط خواستم نی نی سایتیا بدونن حالم خوب نیست اصلا تصمیمم گرفتم اینجا نیومدم که بهم بگین نکن وفلان فقط بدونین از زندگی سیرم دیگه نمیخوامش فقط امیدوارم دخترم منو ببخشه که تنهاش گذاشتم
من شماها روخیلی دوست دارم هروقت تنها بودم میومدم اینجا گفتم لحظات آخر عمرمم بیام اینجا سبک شم بعد برم
من از تو هزاران بتر بدترم ولژ توکلت به خدا باشه و فقط به خوذش بسپار صلوان بفرست، ختم استغفرالله و اتوب الیه بردار روزی هزار مرتبه تا سی روز بخون خیلی تاثیر داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدر من خودکشی کرد دوروز بیمارستان بود روز اخر گفت پشیمون شدم ولی فوت کرددکترا نتونستن کاری کنن الانم هر وقت بخوابم میاد ناراحته وغمگینه تو عصبانیت تصمیمی نگیر که هم فرصت خودت رو بسوزونی هم زندگی روبه دخترت سخت کنی بذار عصبانیتت فروکش کنه حرفا ورفتارهیچکس ارزششو نداره که بخاطرش دخترتو بدبخت کنی
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
شوهرم طرف مامانشه هرچی اون بگه همونه روزگارموسیاه کرده
دعا بگیر بجای پول به مرگ موش بده دعانویس
هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
یه چی. بگوبرای من شوهرم دائم خیانت و مشروب و رفیق بازی چکار کنم ؟دعا چیزی نیست یا آدم بشه یا بمیره
اگه اعتقاد داری برو شوهرتو ببند شهوت بند ولی شاید سمت خودتم دیگه نیاد ولی سمت زنای دیگه ام نمیره.و دعای محبت بگیر.زیارت عاشورا و دعای علقمه ام بخون اذیتت نمیکنه یا برمیگرده ب خودش