2777
2789
عنوان

بوشهر یا بندرعباس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7865 بازدید | 84 پست
یبار کپل رو امتحان کن،نزدیکتونه،بعد از ۲۰ متری دواس،روبه رو شغاب

عا مرسی ❤️

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم شهری یه مرکز لیزر خوب معرفی کن❤😁

سلام عزیزم، اینجا خیلی عالیه، خواستی تماس بگیر باهاشون، اینم پیح اینستاشون

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
کافه های رو به رو پارک پرندگان هم عالی هستن خیلی شیکن،دقیقا مث فیلم های ترکی که کنار دریا صبحونه میخ ...

ارههههه😍😍

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
خودتون رفتین؟دستگاهسون ژلی هست یا شاتی؟

نه خودم نرفتم دختر خالم شبو روز تعریف میکرد ازشون🤣الانم ازون گرفتم هی به من میگفت برو 

😁😁😁 امان از دختر خاله

😁😁

بستگی داره میخاید کجا برید چیکار بکنید و چقدر هزینه کنید
اگه دنبال لباس محلی دیدن و جزیره هستید ک بندر عباس ک مثلن اونجا مرکز استان هم لباس محلی میپوشن و میتونید برید جزیره کیش و قشم و اینا 

ذاتن بندر نرفتم و خب نمیدونم چجوریه ولی دیدم

بوشهر هم خب اینارو داره : طولانی ترین ساحل ... بافت قدیم ( معامری قدیمی بوشهر رو میتونید ببینید ) امارت های قدیمی ... گنسولگری های قدیمی ... موزه های قدیمی ... رستوران های خوب ... ساحل تمیز و خلوت ... بازار قدیم...مراکز خرید گناوه دلوار بوشهر ....  ساحل نایبند ک عکساش احتمالن دیدید ... کوه نمک ... ی کوه هم سمت برازجون هست من میدونم میان سور پاراگلایدر میشن ... بندر تاریخی سیراف 

هوا هم الان ذاتن سرده لباس گرم با خودتون بیارید در حد سیبری نیست ولی خب سرده بازم

ذاتن حس میکنم تفریحات ابی و مراکز خرید بیشتری داخل کیش هست و خب از بوشهر بهتره ولی خب بوشهر ی چیز دیگس🙄😅😊

من وسیله دارم خالا تا حدودی میتونم کمک کنم اما خب هر جور صلاح میدانید