2777
2789
عنوان

بوشهر یا بندرعباس؟

7867 بازدید | 84 پست

میخوایم سفر دخترونه بریم. به نظرتون بوشهر بریم یا بندرعباس؟ کدومش جاهای تفریحی بیشتری داره و کلا برای سفر دخترونه بهتره؟ با پرواز هم میخوایم بریم ماشین نداریم اونجا. و اینکه الان هوا چطوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بوشهریم، اما برین بندرعباس، بوشهر ساحلای تمیزو قشنگی داره ولی

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

بوشهر فقط دریاست جز دریا جایی رو‌نداره ولی خب امنه... بندرعباس نرفتم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چرا بندرعباس؟ ما هم بیشتر میخوایم ساحل بریم. الان هوا خوبه؟

اگه ساحل تمیزو و قشنگ میخواین بوشهر، تو خیابون ساحلیم تا دلتون بخواد کافه های باحال هست، هوام عالیهههه

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤