2777
2789
عنوان

بوشهر یا بندرعباس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7880 بازدید | 84 پست
اره خدایی خیلی امنه اینقدر که من نمیترسم حتی نصف شب برم بیرون، قتلو و دزدی و این چیزام خیلی به ندرت ...

آره من تو بوشهر دانشجوام شبا هم میریم بیرون واقعا آدم احساس امنیت داره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی مکان تفریحی خاصی نداره؟ هتلاش خوبن؟

نه واقعا فقط دریاست .. پارک جنگلی و همین ... نمیدونم هتل نرفتم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

آره من تو بوشهر دانشجوام شبا هم میریم بیرون واقعا آدم احساس امنیت داره

خلیجی یا علوم پزشکی عزیزم؟ 

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
کدوم رستوراناش خوبه؟

رافائل خوبه ... ولی ما اکثرا پلاسیم رو فست فودیای سه راه دانشجو..چون بهمون نزدیکه 😂

خلیجی یا علوم پزشکی عزیزم؟ 

خلیج

ممنونم عزیزدلم    

هتل دلوار بوشهر،شناخته شده س تو بوشهر

هتل ناکو،روبه رو اسکه هست ویو عالی داره،کنار دریا ست

چندتای دیگه هم هست ولی اون دوتا بهترن

رستوران هم مِیداف،قَوام عالی هستن،

میداف چند طبقه هست کنار دریاس،غذا و کادر و تمیزی و ایناش حرف نداره حتما امتحانش کنید چند طبقه س،کافی شاب،غذای ایرانی،فست فودی داره

سوال داشته باشی در خدمتم

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!
رافائل خوبه ... ولی ما اکثرا پلاسیم رو فست فودیای سه راه دانشجو..چون بهمون نزدیکه 😂

یبار کپل رو امتحان کن،نزدیکتونه،بعد از ۲۰ متری دواس،روبه رو شغاب

وای ممنونم که برا وقت گذاشتی خیلی محبت کردی عزیزدلم      

کافه های رو به رو پارک پرندگان هم عالی هستن خیلی شیکن،دقیقا مث فیلم های ترکی که کنار دریا صبحونه میخورن و مرغ های دریایی بالاسرشون پرواز میکنن😁