کسایی که کیست تخمدان دارن و باردار شدن از تجربیات اشون بگن چیکار کردن چی خوردن و چی نخوردن خلاصه همه تجربه هاتون بگید😅
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲
خدا حفظشون کنه 😍چیکار کردی به منم بگو به من قرص دوفامد داده چند سال اقدام بودی
ممنونم.
تو بارداری اولم ،اول بهم قرص متفورمین و کلومیفن داد ولی جواب نداد بعد آمپوی hmg داد باز جواب نداد بعد hcg داد که بالاخره باردار شدم ،همسرم هم اسپرمهاش ضعیف بود.
تو بارداری دوم،فقط متفورمین و کلومیفن خوردم و باردار شدم.
طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
ممنونم. تو بارداری اولم ،اول بهم قرص متفورمین و کلومیفن داد ولی جواب نداد بعد آمپوی hmg داد باز جوا ...
کدوم. استان کدوم دکتر