2777
2789

سلام وقت بخیر

کسایی که کیست تخمدان دارن و باردار شدن از تجربیات اشون بگن چیکار کردن چی خوردن و چی نخوردن خلاصه همه تجربه هاتون بگید😅

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲
همه چیز خوردم ،قرص آمپول حرص و جوش و...    

نی نی داری ؟؟

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دارم البته دیگه نی نی نیستند بزرگ شدند    

خدا حفظشون کنه 😍چیکار کردی به منم بگو 

به من قرص دوفامد داده چند سال اقدام بودی

خدا حفظشون کنه 😍چیکار کردی به منم بگو  به من قرص دوفامد داده چند سال اقدام بودی

ممنونم.

تو بارداری اولم ،اول بهم قرص متفورمین و کلومیفن داد ولی جواب نداد بعد آمپوی hmg داد باز جواب نداد بعد hcg داد که بالاخره باردار شدم ،همسرم هم اسپرمهاش ضعیف بود.

تو بارداری دوم،فقط متفورمین و کلومیفن خوردم و باردار شدم.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
ممنونم. تو بارداری اولم ،اول بهم قرص متفورمین و کلومیفن داد ولی جواب نداد بعد آمپوی hmg داد باز جوا ...

کدوم. استان کدوم دکتر

کدوم. استان کدوم دکتر

تهران، دکتر مشایخ ،دکتر گنجی.

البته همه دکترها شیوه درمانشون یکیه ،خیلی به اینکه فلان شخص دکترم باشه اعتقاد ندارم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم