2777
2789
عنوان

بین شک و وفاداری گیر کردم 😔😔

1095 بازدید | 17 پست

خیلی قلبم درد میکنه ،رابطه زن و شوهری ما مدتهاست بخاطر ورشکستگی مالی خیلی سرده ،شاید تو سه سال گذشته ۲۰ بار رابطه داشتیم ،البته خودمم خیلی دل و دماغ نداشتم آخه اون خیلی سرد شده بود حتی برخوردی ،تا اینکه اینقدر طلبکار داشت مجبور شد بره ترکیه کار کنه ،الانم سه ماهه اونجاست و هفته آینده داره میاد ،من دلم همش بخاطر این سردی رابطه بهش شک میکنه اونم هزاران بار قسم به قرآن و قسم روی بچه ها که من فقط با تو هستم همه جوره و هیچ کس و هیچ کس نیست و نبوده و نخواهد بود تا آخر عمرم ،تا زن و شوهریم فقط با همیم و تمام، ولی نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم یه مرد بخاطر مسائل مالی اینقدر میتونه بی نیاز بشه و تا مدت ها احساس نیاز نکنه ،مگه میشه؟!!!!!!!!

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینجوریه وقتی خیلی فکرش درگیر باشه ب مسائل جنسی و عاطفی بی توجه میش اگر فقط اینه بهش فکر نکن.این ک تو همش جوری برخورد کنی ک بهش شک داری خودش باعث این میش ک اون خیانت کنه.پس تا موردی ب چشمت نیمده ک مطمئن تر بشی بی خیال این قضیه شو

شوهر منم اینجوریه وقتی خیلی فکرش درگیر باشه ب مسائل جنسی و عاطفی بی توجه میش اگر فقط اینه بهش فکر نک ...

کاش میشد انگار دارم مریض میشم من ازون زنا نیستم با خیانت کنار بیام ،من میمیرم 😔

پس چرا دلم آروم نمیشه

چون مدام شک میکنی همش همین تو فکرته.اصلا بهش فکر نکن تاچیزی ندیدی خودتو شوهرتو اذیت نکن..شوهرت مرد خوبیه بفکر شما و بچه هاتونه که تو هرشرایطی دنبال کار و درست کردن زندگیشه یه حامی باش و بهش دلگرمی بده .الانم فقط بخاط شرایط اقتصادیه فکرش درگیره درس میشا.شک نکن من به شدت به قانون جذب معتقدم ..بافکر کردن چیزیو جذب نکن.

چون مدام شک میکنی همش همین تو فکرته.اصلا بهش فکر نکن تاچیزی ندیدی خودتو شوهرتو اذیت نکن..شوهرت مرد خ ...

پانسیونی که اونجا هم هست مختلط و همشون مهاجر

خودشم میگه حق میدم بهت که با این برخورد هایی که داشتم بهم شک کنی ولی یه درصد فک کن حرفای من راست باش ...

ببین عزیزم این شک کردنابیشترخودتواذیت میکنه بیخیال باش پس انشاالله که اونم خیانت نمیکنه وضعیت مالیتونم زودتراوکی میشه

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
ادم تاخودش نخواد کاری نمیکنه حتی اگه جلوش لخت باشن....مگه قبل ترکیه رفتنش بهش شک نداشتی اینجا که مخت ...

قبل مشکلات مالی خیلی شوهرم هات بود گاهی هر روز گاهی روزی چند بار ،ولی به یکباره سرد شد ،اینجا هم چند باری بهش شک کردم ولی خب همش تو خونه بود تو فکر تو اتاق خودش 

قبل مشکلات مالی خیلی شوهرم هات بود گاهی هر روز گاهی روزی چند بار ،ولی به یکباره سرد شد ،اینجا هم چند ...

نه شکت الکیه بنده خدا درگیر ان شاالله مشکلاتتون حلشه برگردین باز به روزای خوب ولی با گفته هات بهت اطمینان میدم که شوهرت خیانت نمیکنه مطمئن باش خودتم اذیت نکن.

نه شکت الکیه بنده خدا درگیر ان شاالله مشکلاتتون حلشه برگردین باز به روزای خوب ولی با گفته هات بهت اط ...

ان شاالله که همین طوره ممنون گلم 💗