2777
2789
پسرم ساعت 4 و ده دقیقه به سلامت از اتاق عمل بیرون اومد با دعای خیر شما دوستان عزیز، انشالله همه دوستای منتظر با یه نی نی سالم دامنشون سبز بشه و اوناییکه هم نی نی دارن هیچوقت غم و مریضیشو نبینن. پسرم الان خوابه ولی ممکنه بیدار بشه و نتونم جوابتونو بدم پیشاپیش از همه تون ممنونم😍😍😍😍
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدای من شکرت چقدر خوب شد تاپیکت رو دیدم هی میخواستم بهت پیام بدم میترسیدم هنوز نیمده باشه از عمل
عزیزم خدا حفظش کنه و هر چه زودتر خوب بشه و دیگه هیچوقت ناراحتی برای مادر مهربونش نیاره

.Pain🔥you made me a believer

میگن وقتی آدم بچه دار میشه انگار قلبش یجایی بیرون از بدنش می تپه،والله بالله راست میگن
مامان فندق کوچولو هستم تو تاپیکها صدام زدن،معروف شدم،الان حس میکنم خیلی مهم شدم😂😂😂😂😂😂😂😂تو پوست خودم نمی گنجم😂😂😂😂
وای ژوانا چه خوب که خبر دادی دلم خیلی شورتو میزد تو خصوصی برات پیغام گذاشته بودم
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
حسنا جان و پشمک عزیز ممنون، مرضی جونم ممنون قربونت انشالله به سلامتی و دل خوش به موقع کنحد کوجولو رو تو آغوشت بگیری
ژوانا با ناشتا بودنش قبل عمل چه کردی؟خیلی غصه اش رو میخوردم
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
مامان فندقی واقعا همینطوره امروز وقتی تو اتاق عمل از بغلم گرفتنش یه ان هوش از سرم رفت اگه همسرم نبود حتما نقش زمین میشدم خدا واسه هیچ پدر و مادری این روزها رو نیاره واقعا وحشتناکه
بستنی جونم کجا بودی عزیزم؟؟؟؟ زبون بسته دو ساعت مونده به عمل از گشنگی اینقدر گریه کرد که خوابش برد منم از بس گریه کردم سردرد شدید گرفتم الانم حالت تهوع دارم و خلاصه چشمت روز بد نبینه ولی خداروشکر همینکه سالم از اتاق عمل بیرون اومده راضی ام
ﺧﺪا ﺭا ﺷﻜﺮ ﻋﺰﻳﺰﻡ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘