2777
2789
یه پسربود هرموقع ازمدرسه میومدم باموتورمیومددنبالم بهم میگف باباابروخفن !!!!!منم هروز بیشترازدیروز عاشق ابروم میشدم
من ب تنگ امده ام از همه چیز💔بگذارید🗣هَواری🗣بزنم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بارم راهنمایی بودم بعد سه تا پسرایی که مثلن خوش تیپ بودن متلک انداختن یکمم بی ادبی بود....بعد من دیگه شب خابم نمی برد
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
یبار منو‌خواهرم رفته بودیم خیابون تو ی شهر کوچیک جلو ی مغازه رد شدیم پسره مغازه داره گفت وایییی نمیدونستم اینجا هم از این تیکه ها داره کلی باخواهرم احساس خوشکل بودن کردیم
گارام زنگی
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
اگه متلک بخوای من اگه پیاده بیرون برم هدفون می ذارم چیزی نمی شنوم یه چند باری نذاشته بودم ، یکی صدای بوس دراورد کتاب دستم بود ، یکی گفت تو اخر پروفسور میشی
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
بچه ها یه بارم پسره احمق بهم گف ماشششاللله تو چقد زشتیی...من فک کردم میخاد بگه خوشکلی انقد خوشحال شده بودم
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
یه باربادوستم داشتیم میرفتیم دوستم قدش خیلی بلنده لاغرم هس یه پسر گف برنج محسن ک میگن تویی ها ماشالاچ قدی کشیدی
من ب تنگ امده ام از همه چیز💔بگذارید🗣هَواری🗣بزنم....