2777
2789

من دختر کوچیکم یه بار سه سالش بود رفتیم عید دیدنی خونه عموشوهرم بعد اونا پرتقال گذاشتن سر میز دخترم با کلی ذوق گفت مامان اینا پرتقالن😍🤦🏼‍♀️

آب شدم رو زمین😑🤕🤕🤕

یه بار هم مهمون داشتم خانواده شوهرم بودن خواهرشوهرام و شوهراشون با مادرشوهرم بودن 

بعد مادرشوهرم به دختر وسطیم که ۴ سالش بود گفت یه بار میخوام ببرمت استخر و اینا سریع رفت مایو منو برداشت اورد مادرجون مامان منم مایو خریده میتونه باهامون بیاد 

یعنی جلو شوهرای خواهرشوهرم مردم و زنده شدم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه باز دختر منم پیش داداشم که سر سفره داشتیم شام میخوردیم گفت بابا من میدونم شبا وقتی من میخابم میری جای دیگه و جای خودت نمیخابی یعنی منو شوهرم قرمز شدیما داشتیم میمردیم🥲🥲

وااای یادم انداختی😑😑😑برای ابجیم خواستگار اومده بود همه ساکت بودیم سکوت سنگینی حاکم بود ک یهو دخترم ی گووووز بلند داد..وای خدایا مردم من.چشم غره رفتم بهش.خندمونم گرفته بود نمیتونسم بخندیم.بدجوری سکوتو شکست😐😑😑😑😑

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

دختر من ی بار لباس زیرمو از کشو ورداشت اورد جلو مهمونام نمایش داد

ی بار برادرم اینا اومده بودن مهمونی برادر زادم بی خبر رفته بود تو اتاقمون کشو پاتختی مون باز کرده بود ک....ا....ن...د...و..م ورداشت اورد جلو زنداداشم و داداش تبخیر شدمممممم🥵

اون موقع که دبیرستانی بودم واسه درس هنر باید گلدوزی و دوخت سنتی میزدیم روی پارچه منم انجام داده بودم هنوزم دارم تو کشوی کمدمه. بعد کل خانواده خونه مون بودن. بچه خواهرم این پارچه رو دید یهو داد زد واااای وااای ما هم نگران که چی شده؟ گفت دستمال ننه آشوب دستمال ننه آشوب اینجاست😂

کلا ۵ سالشه😐🤣

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️