2777
2789
عنوان

یکی از وحشتناک ترین آبروریزی بچه هاتونو بگید😂☹

| مشاهده متن کامل بحث + 3713 بازدید | 54 پست

ما یه بار پسر عمه هام اومده بودن خونمون بعدش 

موقع شام همه چی بود ولی نوشابه رو دیدم چون از قبل بود کم مونده بود بخاطر همین نیاوردم گفتم خب به همه که نمیرسه کمم هس به جاش ماست بود 

بعدش وسطای شام بابام رفت در یخچالو باز کرد آورد گف لیواناتونو بیارید کم کم میریزم به همه برسه 

خب پدر من ماست بود دیگه اوف

😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه باز دختر منم پیش داداشم که سر سفره داشتیم شام میخوردیم گفت بابا من میدونم شبا وقتی من میخابم میری ...

منظورش اینکه تو و شوهرت شبا دوتایی میرین ی اتاق دیگه؟ 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

دختر من یک سالشه هنوز به اون مرحله نرسیده .

اما یک بار تو جمعی از آروم بودن و خونگرم بودنش تعریف کرده بودن مامان اینام ، بعد که من رفتم بچم مهمونی رو روی سرش گذاشت اینقدر زار زد و برای هرچیزی جیغ کشید 😐

خواهرم هفت سالشه 

یه بار دوست بابام با زنش اومده بود خونمون ما هم خیلی رودروایسی داشتیم باهاشون 

یکدفعه خواهرم اشاره کرد به من گفت نگاه به این نکنین الان ساکت نشسته ، تو خونه شیش متر زبون داره😑😑😑

دختر من ی بار لباس زیرمو از کشو ورداشت اورد جلو مهمونام نمایش داد ی بار برادرم اینا اومده بودن مهمو ...

در نتیجه اتاق خواب قفل کنید

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

پسرم رو تازه از پوشک گرفته بودم زمانی که کار داشتم و میخواست بره دستشویی میگفتم تا تو شلوارت رو دربیاری منم میام 

خونه ی مادرشوهرم مهمون بودیم همه ی فامیل هم جمع بودن پسرم رفته بود دستشویی و بیرون نمیومد مجبور شدم آروم جلوی در گفتم بیا بیرون من میخوام برم اونم با تمام قدرت عربده زد مامان تا تو شلوارت رو در بیاری منم میام🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️یه سکوت مرگ بار حکم فرما شد😂😂😂هنوزم با خودم میگم یعنی دایی ها همسرم برادرهاش و ...چ فکری کردن؟نکنه فکرهای +۱۸ کنن؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اگه رفت التماس دعا

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.