2777
2789
عنوان

خرجی ازشوهر

236 بازدید | 6 پست

اگه بخواین روزی ازشوهرتون براخونه خرجی بگیرین روزی چقدمیگرین .شوهره کارگرباشه..چقدتوخرجی خانه باهاش کنارمیاین

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

نفهمیدم منظورتو 

خب هر چی که لازم باشه برای خونه 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شده چیزی نگرفتم کلا دیدم دستش خالیه ، گذروندم با هرچی بوده

رقم خاصی تعیین نکردیم 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

خرید با خودشه 

ماهی 500 تا 1میلیون به کارتم میزنه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

اگه کارگر بود با تمام وجود باهاش کنار می اومدم قناعت می کردم شاید هم سعی می کردم یه کارایی بکنم که یه مقدار پول از طرف من هم سر سفره مون بیاد و تا حد امکان توقعی ازش نداشتم و غری هم بابت نداشته ها بهش نمی زدم