2777
2789

بچه ها خیلی دودلم،بهش جواب مثبتمو دادم قرار خاستگاری هم گذاشتن من بیشتر از سر منطق انتخابش کردم ولی خب کمی هم احساس بوده بعنی نسبت به بقیه خاستگارا خیلی بیشتر بهش احساس دارم؛ولی اون بنظرم اغراق میکنه میگه دوست دارم ما همش دوهفته کامل نشده باهم در ارتباطیم سه بار هم از نزدیک همدیگرو دیدیم!شما ها ک متاهلین باتوجه به روحیات مردا بنظرتون راست میگه از احساسش؟؟؟یا همش دروغه😐

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا موجودات پیچیده لاشی دروغگو و البته بازیگرای عالی هستن امیدوارم انقد ساده نباشی که چیزه به این واضحی رو باور کنی ولی خب به این معنی نیست که داره گولت میزنه شاید بعداً واقعا عاشقت شد ولی الان مطمن باش دارن ک شر میگه

خوب این طبیعیه که اینجور حرفارو بزنه(حالا اگر به اون شدت هم علاقه نداشته با‌شه حتما یچیزی ته دلش هست که میگه) تو که توقع نداری بهت بگه دوستت دارم ولی عاشقت نیستم... اونوقت میای اینجا تاپیک میزنی خاستگارم چنگده گاو بود گفت دوستت دارم ولی عاشفت نیستم منم جواب رد دادم😐👌

پسرا موجودات پیچیده لاشی دروغگو و البته بازیگرای عالی هستن امیدوارم انقد ساده نباشی که چیزه به این و ...

دقیقا خودمم همین حسو دارم😐

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
خوب این طبیعیه که اینجور حرفارو بزنه(حالا اگر به اون شدت هم علاقه نداشته با‌شه حتما یچیزی ته دلش هست ...

😂😂راست میگی هاا🤦‍♀️

یکی مثل من یک روزه هم‌عاشق میشه بقیه رو نمی دونم 😁

جدی میگید؟

مثلا امروز صب پاشده بود برام شعر نوشته بود تو دفترش و....خلاصه از این کارا هم زیاد انجام میده بنظرتون چن درصدش از ته دلشه👀

جدی میگید؟ مثلا امروز صب پاشده بود برام شعر نوشته بود تو دفترش و....خلاصه از این کارا هم زیاد انجام ...

بله من خودم اینجوریم

احتمالا ظاهرا شما خیلی به دلش نشسته دلیلی نداره بخواد دروغ بگه وقتی داره میاد خواستگاری 

بله من خودم اینجوریم  احتمالا ظاهرا شما خیلی به دلش نشسته دلیلی نداره بخواد دروغ بگه وقتی داره ...

🙏🙏