2777
2789
عنوان

بیاید نفری یه جمله به دخترا بگیم طبق تجربمون شاید تلنگر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 134 پست
انشاءالله فعلآ که میگه من پیرم بشم پیشت میمونم میگم به خودت رحم نمیکنی به من رحم کن😂😂

اولش همه همینو میگن😂 بعد دوان دوان در پی شوی میگردند😅فقط کافیه حس کنه داره عاشق میشه

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟
مرسی از راهنمایییتت💙💙💙

خواهش میکنم 

اینا راهنمایی منی بود ک اندازه رفیق های دخترم پسرم داشتم و واقعا در حد معمولی میدیدمشون ولی اونا کلی پشت سرم حرف دراوردن 

درحال ساخت ....:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش همه همینو میگن😂 بعد دوان دوان در پی شوی میگردند😅فقط کافیه حس کنه داره عاشق میشه

منم همینو میگم میگه من شوهر نمیکنم حوصله ندارم کارخونه کنم بچه دار بشم کاراشو کنم همش باید مواظبش باشم 😂😂

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

خواهش میکنم  اینا راهنمایی منی بود ک اندازه رفیق های دخترم پسرم داشتم و واقعا در حد معمولی مید ...

بعضی پسرا ک ن اکثرشون جنبه ی اینو ندارن ک باهاشون صمیمی بشی درست میگی

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بعضی پسرا ک ن اکثرشون جنبه ی اینو ندارن ک باهاشون صمیمی بشی درست میگی

اره دقیقا تقریبا نود درصدشون 

تازه من با کسایی دوست میشدم ک خوب و معقول به نظر میرسیدن ولی بازم همون به درد نخور بودن

در این زمزمه دغدغه های زندگی، نتوانستن ها و ناامیدی ها هرگز خدا، خودت و آرزو هایت را فراموش نکن!

وقتی این ها را داری، زندگی می‌کنی نه اینکه زنده باشی!

به خودت اهمیت بیشتری بده و در کنار تمام شلوغی های زندگی زمانی را به خودت اختصاص بده. مطالعه کن، موسیقی بزن، نقاشی بکش و تجربه کن. تو فقط یک بار زنده ای!♥️

زیباترین چیزهای دنیا رو نمیشه دید یا لمس کرد، اون‌ها رو میشه با قلب حس کرد 🕊️

اره دقیقا تقریبا نود درصدشون  تازه من با کسایی دوست میشدم ک خوب و معقول به نظر میرسیدن ولی باز ...

کلا یه قانون نانوشته وجود داره پسرا رو باید سگ محل کنی خوششون میاد😂😂گرم بگیری باهاشون اعتماد ب نفس ک دارن دیگه فک میکنن چ ...هستن ک ادم حسابشون کردی

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

من از اونام جواب پسرا رو نمیدمو خیلی مغرورم 😂 ولی سوال داشته باشن محترمانه جواب میدم ولی از من بدش ...

ولشون کن اینم بگم به خاطر اینکه دوست داشته باشی اخلاقتو تغییر نده پسرا ازینجور‌ دخترام خوششون نمیاد ک مغرور باشن و اونا ک دختربازن میان سراغ این دخترا تا فقط بگن من فلان دختر مغرور رام کردم ولی درکل پسرا ارزشی ندارن منم دیگ محل هیچکس نمیزارم

چون خودم سختی کشیدم از بچگی از خدا دختری خواستم که به همه نشون بده یه دختر می‌تونه بهترین باشه خدارو ...

افرین❤

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
کلا یه قانون نانوشته وجود داره پسرا رو باید سگ محل کنی خوششون میاد😂😂گرم بگیری باهاشون اعتماد ب نفس ...

اره دقیقا اونم پسرای ایرانی هیچی نیستن فکر میکنن چ عن ین😂😂😂

اره دقیقا اونم پسرای ایرانی هیچی نیستن فکر میکنن چ عن ین😂😂😂

😅😅😅

حتما میتونی،تو بهتر از هرکسی میدونی اون به چی نیاز داره

هرگز نمیزارم عاشق شه

اگ هوش ذکاوت منو ب ارث ببر مطمنن میتونه خیلی موفق شه

اما اگ عاشق شه....وای اگ عاشق شو احساس منو ب ارث ببره

همه چیو میبازه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜