2777
2789
عنوان

بیاید نفری یه جمله به دخترا بگیم طبق تجربمون شاید تلنگر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 134 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جا گفتی دوستِ پسر زیاد داشتی و ضربه خوردی پس با پسرا چجوری رفتار کنیم تا مشکلی پیش نیاد

با پسرا فقط جوری رفتار کنید ک در حدشونه حتی پایین تر از حدشون چیزی ک میخوان و بهشون ندین باهرچیزی موافقت نکنید خودتون کوچیک نبینید دیگ اینکه رابطه ها تو خارج یه چیز ساده است اینجا پیچیده است چون هم سنتین هم در عین حال میخوان شبیه خارج باشن هم میخوان با دختر بگردن خوش بگذرونیم هم ازون ور نمیخوان باهاش ازدواج کنن و سنتی میخوان حالا نه برای ازدواج تو همه موارد اینجورین سنتی صنعتی قاطین😂 

من خودم الان تازه فهمیدم اصلا نباید جواب پسرارو داد 

حالا اگر میخوای دوست باشی همه چیتو نباید بگی نباید گذشتن سر دربیاره از ضعف های خانوادت نگی و خیلی خاکی نشی 

همون بهتر ک دختر خودشو بگیره  می‌دونی یه چیزی میخوام بگم نمیدونم چجوری بگم نمیاد حرفم همه پسرا یه جور نیستن ولی بازم میگم در حد خودشون باید برخورد کنی 

و نکته اول جلوی پسرا اعتماد به نفس داشته باشیم 

درحال ساخت ....:)

دخترم ازدواج نکن، درس بخون خودتو ارتقا بده به درآمد برس زبان جدید یاد بگیر و به کشور های مختلف سفر ک ...

و اونقدر برای خودت باش که رفتن و اومدن هیچ نفر دومی نتونه حس خوبت نسبت به خودت رو تغییر بده

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟
ببینم بچم دختره سقطش میکنم چون خودم خیلی زجر کشیدم خیلیییییی واقعا دختر ب دنیا اوردن ظلمه ت ایران

چون خودم سختی کشیدم از بچگی از خدا دختری خواستم که به همه نشون بده یه دختر می‌تونه بهترین باشه خدارو شکر الان یدونه دارم امیدوارم بتونه از زندگیش لذت ببره خودم مثل کوه پشتشم کارایی که میخواستم نذاشتن برای اون میکنم هرکاری کنه خودم ازش حمایت میکنم حتی اگه همه ی دنیا مخالف باشن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

با پسرا فقط جوری رفتار کنید ک در حدشونه حتی پایین تر از حدشون چیزی ک میخوان و بهشون ندین باهرچیزی مو ...

مرسی از راهنمایییتت💙💙💙

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

دخترم،مثل الماس و مروارید دست نیافتنی و گرانبها باش،نه اینکه مثل ریگ توی بیابون زیاد و دردسترس تا هر ...

و اگر شدی،خاااری شو و به پای آن شتر احمق فرو برو

با پسرا فقط جوری رفتار کنید ک در حدشونه حتی پایین تر از حدشون چیزی ک میخوان و بهشون ندین باهرچیزی مو ...

من از اونام جواب پسرا رو نمیدمو خیلی مغرورم 😂 ولی سوال داشته باشن محترمانه جواب میدم

ولی از من بدشون میومد کلا دیگه . البته مهم نیست برای من

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

و چون سختی کشیدم دیگ توان ندارم از خودم مراقبت کنم میترسم نتونم از محبت و توجه سیرابش کنم دختر خیل ...

حتما میتونی،تو بهتر از هرکسی میدونی اون به چی نیاز داره

اگه بچه دار شدی دومی رو نیار😅😂

اره این داستان ادامه داره... 🤣

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
دقیقا ، من طبقه پایین مادرشوهرمم ، خداروشکر خانواده خوبی هستن و آزار نمیدن اما باز هم گاهی سو تفاهم ...

کلا وابستگی های ایرانی ها به بچه هاشون و دلسوزی گاهی بیش از حدشون باعث میشه گاهی ناخواسته مشکل بینشون پیش بیاد