2777
2789
عنوان

بیاید نفری یه جمله به دخترا بگیم طبق تجربمون شاید تلنگر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر قشنگ گفتی عزیزم

استاتر جان داشتم تاپیک هایتان را می‌دیدم. قلم شیوا و ذهن خلاقی دارید!

دست مریزاد 🌹

زیباترین چیزهای دنیا رو نمیشه دید یا لمس کرد، اون‌ها رو میشه با قلب حس کرد 🕊️

خیلی تازه عقد و اشناییم حساب کنی احتمالا هشت سالم میشه  مگ میشه نشناسی

اینا کسایین ک خودشونو میزنن به اون راه... احتمالا هی گفته بذار بچه بیارم درست میشه تا سه تا رفته دیده نه این عوض نمیشه 

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
اینا کسایین ک خودشونو میزنن به اون راه... احتمالا هی گفته بذار بچه بیارم درست میشه تا سه تا رفته دید ...

اخه لنتی سه تا آخه می‌گفت مادری ک سه تا بچه داره می‌تونه طلاق بگیر گفتم اگر مالی تامین نمیشه به جز بدبختی بچه هاش چیزی ندارها آخرم گفتن به مادر چه بچه مال پدر 😐😁

درحال ساخت ....:)

اخه لنتی سه تا آخه می‌گفت مادری ک سه تا بچه داره می‌تونه طلاق بگیر گفتم اگر مالی تامین نمیشه به جز ب ...

مادر بی مسئولیت😐💔

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
😑😑البته خودش زیاد اینو نمی‌گفت بقیه میگفتن

😑😑😑