2777
2789
عنوان

بیاید نفری یه جمله به دخترا بگیم طبق تجربمون شاید تلنگر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 134 پست
نزار بهت غلبه کنه همین توی مراحل اول دوباره مهارش کن

سعی خودمو میکنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خب شما حس می‌کنی شناخت نداری بچه نیاوردی ایشون حس میکنه شناخت نداره تو هفت سال سه تا میاره اگر میشد ...

اره وقت نداشته دیگه😁😂

هفت سال خیلیه هاااا

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینو بگم مثل من خر نباشید پسرارو دوست معمولی ندونید اونا فکرای دیگه ای میکنن دیگه اینکه خاکی نبا ...

در یک کلام خودتون زندگیتون و هدف هاتونو اولویت خودتون قرار بدید واسه وقت و فکر و قلبتون ارزش قائل بشید و هرکسی رو به حریمتون راه ندید

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟

دخترم،مثل الماس و مروارید دست نیافتنی و گرانبها باش،نه اینکه مثل ریگ توی بیابون زیاد و دردسترس تا هرشتری پاشو روی سرت بذاره و رد بشه...

(خودتون با لحن ادیبانه و حماسی بخونینش!!!)

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
اما تو خودت سختی کشیدی و میتونی اونو به بهترین شکل بزرگ کنی 

و چون سختی کشیدم دیگ توان ندارم از خودم مراقبت کنم

میترسم نتونم از محبت و توجه سیرابش کنم

دختر خیلی ماهه خیلی نازه ولی حقش نیس ت این زمین باشه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
مرسی عزیزم ♡  استرس امتحان هاست

استرس واسه امتحان ک ضروری اتفاقا باعث میشه درس بخونی 

اگر اینکارو کردی خودت خودتو نتونستی مدیریت کنی برو دکتر قرص بده قبل امتحان بخوری با دوز پایین

درحال ساخت ....:)

دوری و دوستی همیشه جوابه

دقیقا ، من طبقه پایین مادرشوهرمم ، خداروشکر خانواده خوبی هستن و آزار نمیدن اما باز هم گاهی سو تفاهم پیش میاد برای همین میگم

کاربر سال ۹۶ ، یه مادر شاد ، زیادم دانا نیستم میخواستم اسم کاربریم رند باشه😂😂🥰
همه چیزو تو شوهر کردن نبین،حتماااا شغل داشته باش ودرامد ،رو اعتماد به نفس و عزت نفست کار کن

آفرین وقتی اون دوتا آخری رو داشته باشی همه چیزو تو مورد اول نمیبینی

حتما می‌فهمه استقلال چقدر مهمه برای یک خانوم

انشاءالله

فعلآ که میگه من پیرم بشم پیشت میمونم میگم به خودت رحم نمیکنی به من رحم کن😂😂

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

دیگ اینکه با هم سطح هاتون بگردین  یه دوست داشتم خیلی پایین تر بود و جنبه نداشت همیشه پشتم حرف ...

میگن وقتی لقمه ی بزرگتر از دهن کسی باشی مجبوره خوردت کنه

استرس واسه امتحان ک ضروری اتفاقا باعث میشه درس بخونی  اگر اینکارو کردی خودت خودتو نتونستی مدیر ...

اره قرص گرفتم ولی ضربان قلبمو میاره پایین احساس خفگی میکنم.

این ترم استرسم فرق میکنه انگار با سوزن کل بدنمو میزنن.

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

از من به همه دخترا : زیر ۲۰ تن ب ازدواج نده ک ب بهانه سنت بچه حسابت میکنن و شروع ب تربیت کردنت و دوم ...

آفرین همیشه معشوق باقی بمونید ،نقش عاشقو به خودتون نگیرید