2777
2789
عنوان

بیاید نفری یه جمله به دخترا بگیم طبق تجربمون شاید تلنگر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 134 پست

دخترم ازدواج نکن، درس بخون خودتو ارتقا بده به درآمد برس زبان جدید یاد بگیر و به کشور های مختلف سفر کن کتاب زیاد بخون تا آگاه تر بشی باشگاه برو برای روحیه ات‌ به هیچکسی اعتماد نکن 

دل نده به مردا که آخرش قلب تو هست که شکسته میشه

نه کلا افسرده شدم از لحاظ روحی تحت فشارم

اشتباه میکنی لذت ببر هر چند خیلی سخته😔

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط و فقط درستو‌‌ بخون و مستقل شووووو سفر برو عشق کن اصلا هرکاری که خوشحالت میکنه انجام بده ب حرف کس ...

عزیزم انشالله زندگیت سرشار از خوشی های دائمی باشه که حسرت هات به چشمت نیاد

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟
اگر بچه دار شدی سه تا نیار 😁یه خانومی دیشب بود سه تا بچه داشت تو هفت سال بعدم می‌گفت نشناخته بودم ه ...

منم دیدم ک میگم 

من 4 5  ساله باشوهرمم..نامزدیمونم تقریبا طولانی... نمیگم ناراضیم.. ولی احساس میکنم اصلا شناختی ندارم 🌝💔

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
اصلا کاشکی خودمونم بوجود نمیومدیم که این همه عذاب بکشیم

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی، اما حالا که به آن دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص

اشتباه میکنی لذت ببر هر چند خیلی سخته😔

تونسته بودم افسردگیمو مهار کنم

بعد یهو اینقدر بهم فشار اومد ک کلا درگیرش شدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
یه سوال بپرسم ؟ چجور استرسمو بیارم پایین؟

خب اولش باید بپرسم دلیل استرست چیه؟

دلیلشو پیدا کن هروقت اومد سراغت به خودت بگو من چرا استرس دارم اگر منطقی بود راه حلشو پیدا کن نبود بهش بها نده 

بعدم اگه کلا استرسی تکنیک چهار هفت اجرا کن چهار ثانیه نفستو حبس کن توی هفت ثانیه بدش بیرون یا اینکه یک ربع بشین به صدای نفسات گوش بده 

اینارو وقتی استرس گرفتی اجرا کن ریلکسیشن انجام بده 

انواع مختلف داره 

آهنگ تند و استرس آور گوش نده 

آب خنک بخور 

گل گاو زبان هفته ای دوبار دم کن بخور چایی درست کن استقدوس بریز توش گل محمدی بریز توش 

اینارو من خودم انجام میدم 

درحال ساخت ....:)

منم دیدم ک میگم  من 4 5  ساله باشوهرمم..نامزدیمونم تقریبا طولانی... نمیگم ناراضیم.. ولی ا ...

خب شما حس می‌کنی شناخت نداری بچه نیاوردی ایشون حس میکنه شناخت نداره تو هفت سال سه تا میاره اگر میشد بیشترم میاورد 

درحال ساخت ....:)

خب اولش باید بپرسم دلیل استرست چیه؟ دلیلشو پیدا کن هروقت اومد سراغت به خودت بگو من چرا استرس دارم ا ...

مرسی عزیزم ♡ 

استرس امتحان هاست

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

ببینم بچم دختره سقطش میکنم چون خودم خیلی زجر کشیدم خیلیییییی واقعا دختر ب دنیا اوردن ظلمه ت ایران

اما تو خودت سختی کشیدی و میتونی اونو به بهترین شکل بزرگ کنی 

تونسته بودم افسردگیمو مهار کنم بعد یهو اینقدر بهم فشار اومد ک کلا درگیرش شدم

نزار بهت غلبه کنه همین توی مراحل اول دوباره مهارش کن

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

مردی را دیدم که برای بوسیدن دختر 4 ساله اش در مقابلش زانو زد و اجازه گرفت! از او پرسیدم چرا چنین کار ...

چقدر قشنگ،رفتار پدر واقعا تو شکل گیری شخصیت دختر نقش داره

خب اولش باید بپرسم دلیل استرست چیه؟ دلیلشو پیدا کن هروقت اومد سراغت به خودت بگو من چرا استرس دارم ا ...

یه جا گفتی دوستِ پسر زیاد داشتی و ضربه خوردی پس با پسرا چجوری رفتار کنیم تا مشکلی پیش نیاد