2777
2789
عنوان

بیاید نفری یه جمله به دخترا بگیم طبق تجربمون شاید تلنگر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی ب دخترم خواهم گفت

عشق خیلییییی خوبه ولی زندگی خیلی سخت تر از اونیه ک با عشق بتونی مشکلاتتو حل کنی 

ب حرف مردا اعتماد نکن خرشون ک از پل بگذره آلزایمر میگیرن

با هیچکسم میل سخن نیست ولیکن تو خارج از این فلسفه هایی

ببینم بچم دختره سقطش میکنم چون خودم خیلی زجر کشیدم خیلیییییی واقعا دختر ب دنیا اوردن ظلمه ت ایران

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

مردی را دیدم که برای بوسیدن دختر 4 ساله اش در مقابلش زانو زد و اجازه گرفت! از او پرسیدم چرا چنین کاری کردی! گفت:

اینگونه یاد میگیرد که همیشه برای بوسیدنش اجازه لازم است!
یاد میگیرد که او با ارزش ترین موجود روی زمین است(:

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

چرا عزیزم چیزی شده؟

افسرده شدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

فقط اینو بگم مثل من خر نباشید پسرارو دوست معمولی ندونید اونا فکرای دیگه ای میکنن دیگه اینکه خاکی نباشید با پسرا به دوستای دخترتون خیلی روندین نزارید از همه چیتون خبر داشته باشن 

کسی ک کات کردین اکستون نزارید برگرده همش الکی گوش بدین گوش بدین

رفیق باز نباشید راه خودتون برید استقلال مالی داشته باشید نزارید کسی حقتون بخوره نزارید چون دختری موفق نشید 

بچسبید به درس و کار پسرا همیشه هستن 

اینا صحبت یه دختری بود ک رفیق باز و پسر باز بود و حسابی ضربه خورد گوش بدین 

درحال ساخت ....:)

ببینم بچم دختره سقطش میکنم چون خودم خیلی زجر کشیدم خیلیییییی واقعا دختر ب دنیا اوردن ظلمه ت ایران

قبل سقط برو قسمت ویدیو نی نی سایت

خلقت رو ببین نظرت عوض میشه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

همه چیزو تو شوهر کردن نبین،حتماااا شغل داشته باش ودرامد ،رو اعتماد به نفس و عزت نفست کار کن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...