2777
2789
عنوان

امروز یکی بهم گفت خیلی حرف میزنی !!

2102 بازدید | 14 پست

اومدم گوشیم چک کردم دیدم زنگ زده بهش زنگ زدم 

یکم حرف زدیم میگم چرا صبح زنگ زدم جواب ندادی بهم گفت خیلی حرف میزنی بعضی از حرفات حالم بهم میخوره 😐اصلا توقع نداشتم اصلااااااآ حس خیلی خیلی بدی داشتم 

تا حالا براتون پیش اومده کسی اینجوری باهاتون حرف بزنه کسی که ازش توقع نداشتید ؟ چه واکنشی نشون دادید ؟ 

چ نسبتی باهات داره و تو بعدش چیکار کردی

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔🤔

من خودم زیاد ب کسی زنگ نمیزنم.اگر هم زنگ بزنم،جواب نداد نمیگم چرا جواب ندادی.هیچی نمیگم.شده با دوستم ۱ساعت حرف بزنم،ولی خب خودشم مشکل نداشته.وسطاشم میگم اگ میخوای قطع کنم

ولی اینکه خودم ب یکی این حرفو بزنم،روم نمیشه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

پرحرفی یا بدون فکر هر حرفی رو زدن واقعا بده

اگه انجام میدید ندید تا اینارو نشنوید

امیدوارم اگر خدایی هم آن بالا هست, به جز آمار برداری از ویسکی خوردن و گوشت خوک خوردن من, حواسش به چیز های مهم تری هم باشد.

ببین پر حرفی خیلی بده منم یه همکار دارم خیلی خیلی حرف میزنه،یعنی دلم می‌خواد بهش بگم بسه دیگه آنقدر زر نزن ولی روم نمیشه،بعضی وقتا که اصلا به حرفاش گوش نمیدم فقط سر تکون میدم بعد تو‌ذهنم به کارای خودم فکر می‌کنم 

منم آدم پرحرفی بودم حس میکردم برا اطرافیانم خسته کننده شدم روی خودم کار کردم و الان کم حرف تر شدم

من خیلی  آروم و ساکتم

اما چرا حس کردم بعضی از آدمها از خودمونن میشه کنارش خود خود واقعیت رو بزاری روی دایره اونجوری ک میخوای باشی ن با سانسور و سیاست