2777
2789
عنوان

هووف دلم گرف بیایین عکس ازخونه های خوشگلتون بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4319 بازدید | 144 پست
اخه فضای راه پله و پارکینگ زیاده خونمونم دوخوابه هست که یکی از خوابا بالای پارکینگ ب صورت دوبلکسه ب ...

أها واسه باركينك طبقه جداكانه نساختين بس

اكه اينجوري باشه بله حق با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

أها واسه باركينك طبقه جداكانه نساختين بس اكه اينجوري باشه بله حق با شماس

بله 

البته من الان دارم تو خونه چهل متری زندگی میکنم😂😂

فقط یکی از اتاق خوابای خونه جدیدم از کل هال الانم بزرگتره 

برای همین این مقدارهم خیلی برام بزرگه 

لحظه شماری میکنم زودتر بسازیم بریم داخلش الان فعلا در مرحله اولش هستیم😶

با زن كاركرش رابطه داشت همه جوره . بدترش اينكه من بخشيدم ولي اون اونو به من ترجيح داد.اونم يه زن كام ...

شوهر منم طرفش،یه دختر مطلقه بی سواد بود،تا پنجم خونده بود. یکی دیگش ۳۰سال از خودش بزرگتر بود و ۴۰سال از من بزرگتر. مطلقه داااغون عین هیولا. یکیش متاهل و بچه دار و ده سال از خودش بزرگتر.‌و و و   

میگم مردها حقیر پسندن!! حیف ما!

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
أها واسه باركينك طبقه جداكانه نساختين بس اكه اينجوري باشه بله حق با شماس

سلام گلم.. عزیزم برای زندگی که با امید واردش شدید و الان ازش گذشتید بنا به دلایلی که داشتید متاسفم. 

هزاران خیانت داره به زنا میشه به دلایلی که دارند جدا نشدند.. 

عزیزان سوالاتی پرسیدند که شاید ج بخوانی عست که دارن باسختی و طلاق عاطفی زندگی میکنند... 

واقعا خوبه که علاوه بر شاغل بودن قوی هستید گلم.. 

خداوند پسرتون رو حفظ کنه شیر زن، بانو... 

امیدوارم روزی عشقی صادق رو تجربه کنید. و خوشبخت تر از حال تون باشید... 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
وای یا خدا چقدر حقیر پسندن مردا.انشاا...همیشه دلت خوش عزیزمممم ،رفت دنبال لیاقتش!! 

ممنون عزيزم 

أره واقعا زنه كاو بيشوني سفيد بود بقال و خياط و ... همه ميشناختنش 

با شوهرش دوتايي مردارو مياوردن خونه ك بول بكيرن

أخري ديكه شوهرش نتونست جمعش كنه خودشو كشت

زنه ميكفت راحت شدم ديكه 

از حاملكيه من با شوهرم بوده و من با يه نوزاد جند ماهه أواره شدم انقدر حال روحيم بد بود ك دكتر برام بستري نوشت ولي بخاطر بجه م نتونستم

بعد هر جا ميرفت ميكفت جون رواني بود طلاقش دادن 

يعني يه زجرايي به من داد كه فقط خدا ميتونه جوابشو بده من از دستم برنمياد

خانمای گل من نمیتونم عکسی بذارم.. 

خونم سلک 15 سال پیش چیدمانش و باید تعویض بشه دیگه خراب شدن. 

منها چون باید چند سال برام وسایلی که میخرم بمونن راهنمایی میخوام. 

پرده ی خونم نسکافه ایی البته کنار پرده رو میگم. 

فرسایی که دوست دارم میذارم ببینید خوبن.. 

با چه رنگ میلی ست بشن. 

فرش آشپزخون با سالن یه دست باشه یا نه 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
بله  البته من الان دارم تو خونه چهل متری زندگی میکنم😂😂 فقط یکی از اتاق خوابای خونه جدیدم از ...

درك ميكنم عزيزم منم تا اين خونه ساخته شه تو يه مجتمع بودم خونه م كوجيك بود

عوضش بعدش يه نفس راحتي ميكشي

انشالله با دل خوش عزيزم

ممنون عزيزم  أره واقعا زنه كاو بيشوني سفيد بود بقال و خياط و ... همه ميشناختنش  با شوهرش ...

عزیزم تو خدارو داری همین برات کافیه اونم عذاب اون دنیا رو برای خودش خرید!! کثافتا هرزه پسندن و همون هرزه ها لیاق

تشونه!   باورت نمیشه انقدررر از پدر بچه ها متنفرررم شب ها تا ۵خودمو با کار خونه مشغول میکنم تا صبح که بره سرکار و بعد بخوابم. از صدای نفسش هم متنفرم. بخاطر التماس و گریه ی بچه هام  هم خونه ایم فعلا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام گلم.. عزیزم برای زندگی که با امید واردش شدید و الان ازش گذشتید بنا به دلایلی که داشتید متاسفم.& ...

ممنونم عزيزم 

بله خيليا شايد جاي من بودن جدا نميشدن ولي من نتونستم و اون مقطع بنظرم تصميم درستي كرفتم هر جند ك خيلي سختي كشيدم

ولي ديكه به هيج مردي نميتونم اعتماد كنم و دوباره عشق رو تجربه كنم

هنوزم شبا كاهي ياد اون روزا ميفتم و كريه ميكنم

سلام عزیزم شما که شمالی میتونید منو راهنمایی کنید. ما یه مسکن مهر داشتیم فروختیم گذاشتیم توی بورس ا ...

برید تو سایت دیوار و شیپور استانهای شمالی رو انتخاب کن بهتون اطلاعات میده عزیزم نگران نباش

شوهر منم طرفش،یه دختر مطلقه بی سواد بود،تا پنجم خونده بود. یکی دیگش ۳۰سال از خودش بزرگتر بود و ۴۰سال ...

٤٠ سال بزركتر جه حالي هم داشته 

والا من ٣٥ سالمه ديكه حوصله م نميكشه بخوام با كسي أشنا شم

خانمای گل من نمیتونم عکسی بذارم.. 

خونم سلک 15 سال پیش چیدمانش و باید تعویض بشه دیگه خراب شدن. 

منها چون باید چند سال برام وسایلی که میخرم بمونن راهنمایی میخوام. 

پرده ی خونم نسکافه ایی البته کنار پرده رو میگم. 

فرسایی که دوست دارم میذارم ببینید خوبن.. 

با چه رنگ میلی ست بشن. 

فرش آشپزخون با سالن یه دست باشه یا نه