2777
2789
عنوان

شما باشین کدومو انتخاب میکنین؟

75 بازدید | 9 پست

اگه تو شرایط روحی بدی باشین و افسردگی داشته باشین و تازه داره حالتون بهتر میشه کدومو انتخاب میکنین؟

۱) کاری که الان توش هستین به محیطش و ادماش عادت کردین و ادماش باعث انرژی وبهتر شدن روحیتون میشه و محیط شغلی امنی داره حقوقش ۴میلیون تومنه

۲)یا یه کار جدید که بهتون تو یه شرکت دیگه پیشنهاد شده و شرکت خیلی بهتریه و حقوقش ۸؛۹ میلیون تومنه و چیزی از محیط کارش نمیدونی فقط مکانش جاییه که رفت و امد نسبت به شغل بالاییه سختره بهش

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

کاری که خدا راضی تره

ممنون ازجواب قشنگت ، ولی نمیدونم برای کدوم کار اینطوره 

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

از وقتی پدرم از دنیا رفته تو شرایط روحی خوبی نبودم سرکار رفتم که یکم حالم عوض شه ، ادمایی که محل کار فعلیم هستن مخصوصا همسر مدیرعاملمون خیلی بهم کمک میکنه حالم بهتر شه به همه ادمهای این محیط وابسته شدم از دیشب دخترداییم تماس گرفته یه کار دیگه هست که شرایط مالیش اینطوره و به شرکت واقعا معتبریه تو شهر من ، دو دل شدم همینجایی که الان هستم بمونم یا به کتر دومیه فکر کنم 

شاید باید قبلش در مورد محل کار جدیدتون تحقیق کنید

تحقیق خاصی لازم نداره چون یه جای شناخته شدست در مورد محیط داخلش و همکارا هم تا تو یه محیطی مشغول نشد نمیشه جوش رو درست شناخت

بیشتر مشکلم اینه دل ، دل کندن از اینجایی که الان هستمو ندارم چون شرایط و ادماشو دوست دارم ولی از یه سمت چون کار دومیه شرایط مالی خیلی بهتری داره میترسونتم پشیمون بشم بعدا

این جایی که الان مشغولم اصلا تو ذهنم نیست که دائم بمونم چون اینده ای نداره برام بیشتر میخواستم با محیط کار بیرون اشنا شم کار اینجا رو شروع کردم و محیطش و جو ادماش باعث بهتر شدن حالم شد ، الانم چون از نشر روحی خوب نشدم نمیتونم ازاینجا دل بکنم و ترس وارد شدن به محیط جدید وادمای جدید رو دارم