2777
2789

بچه هات چی میشن.چن سالشونه؟جایی داری برای موندن بعد طلاق..یا میتونی بچه هاتو ببری؟

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیشون ۱۳یکیشون ۸ماهه آره همه چیز زندگی از من هست ترس جدایی دارم

اخرین مرحله و اخرین گزینه طلاقه..ببین میتونی کنار بیای تحمل کن شده بخاطر بچه هات..تصور کن جداشدی بچه هات چی میشن..

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!
بچه ها رو اگه ببرم خوشبحالش میشه اگه ببره هم با دلتنگی چکار کنم

با شناختی ک از شوهرت داری بچه هارو میده بهت ?اگه مطمعنی بعد طلاق میده بهت ک ببر بچه هاتو باارامش زندگی کنین..ولی اگه نداد و لج کرد چی؟؟دادگاهیم ک ماداریم همش طرف مرده.

بنظرمن تحمل کن صبرداشته باش به خدا توکل کن.اگه شوهرت ادمیه ک بامحبت رام میشه بهش محبت کن بخاطر زندگیت کوتابیا..ولی اگه دیدی کاریش نمیشه کرد طلاقتو بگیر بچه هاتو ببر.البته اونیکه ۱۳سالشه ماشالا بزرگه میتونه توی دادگاهم بگه مامانمو میخوام و شمارو انتخاب کنه.ولی کوچیکه تا۷سالگی میدن به شماو بعدش به پدرش..

بنظرمن تحمل کن صبرداشته باش به خدا توکل کن.اگه شوهرت ادمیه ک بامحبت رام میشه بهش محبت کن بخاطر زندگی ...

من اصلا بچه ها رو نمی خوام میخوام اندازه چهل روز دنبال هیچ کس نباشم 😣

بچه ها رو ببرم با خیال راحت زندگی کنه؟

میگم ک بچه هارو ببری خوشبحالش میشه و سختی میکشی..نبری هم مطمعنم دلتنگشون میشی و نمیتونی زندگی کنی به زندگیت برسی..واس همینه میگم تحمل کن صبرداشته باش..بخدا جای من نیستی.منی ک بچم حتی بابا ندیده ولی هنوزم ک هنوزه بخاطر بچم نرفتم ک مبادا ازم نگیرتش..بخاطر بچم کوتا اومدم ک تااخرش کنارش باشم..میدونی گاهی باید از خودمون ارزوهامون ارامشمون بزنیم چون مادریم..باید فداکاری کنیم تابچمون کنارمون باشه..خدا بالاسرمونه دردامونو میبینه انشالله شوهرتم تنبیه میشه ظلم نمیکنه بهتون و ارامش ب قلبت برمیگرده و باعشق زندگیتو ادامه میدی.

بنظرمن تحمل کن صبرداشته باش به خدا توکل کن.اگه شوهرت ادمیه ک بامحبت رام میشه بهش محبت کن بخاطر زندگی ...

محبت هر کاری بگی کردم کل زندگیمو انداختم زیر دستش اما نشد دیگه علنی داره گند میزنه

چهل سالم شده چهل روز درست زندگی نکردم

هعییی چی بگم..بنظرم یه مسافرت برو تنهایی اگه امکانشو داری..ی چن مدت برو تنهایی زندگی کن تا حال روحیت خوب شه..میفهممت