2777
2789
هعییی چی بگم..بنظرم یه مسافرت برو تنهایی اگه امکانشو داری..ی چن مدت برو تنهایی زندگی کن تا حال روحیت ...

میخواستم امروز بچه هارو بزارم خونه مادرش بزارم برم جایی که کسی دستش بهم نرسه نشد

خیلی زندگی بدی دارم دائم خیانت و الکل پیچوندن دیگه خسته شدم

خیانت رو کاریش نمیشه کرد..اگه کسیو داری ک پشتته طلاقتو بگیر مهرتو بزار اجرا بزار ادم شه.

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم امروز بچه هارو بزارم خونه مادرش بزارم برم جایی که کسی دستش بهم نرسه نشد

بچت دوستت داره وابستته؟چون ۱۳سالشه میگم..طرف توئه یا باباش؟؟

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!
بچت دوستت داره وابستته؟چون ۱۳سالشه میگم..طرف توئه یا باباش؟؟

چون بچه ای ک طرف باباش باشه باز راحته جداشدن ازش ولی اگه مامانی باشه ظلمه بهش و عڋاب میکشه بعد طلاق و جدایی..ولی بنظرمن بخاطر بچه هاتم ک شده تحمل کن و شده برو ی مسافرت ک ڋهنت ب ارامش برسه بعد برگرد.

خیلی زندگی بدی دارم دائم خیانت و الکل پیچوندن دیگه خسته شدم

برای جدایی باید اول ببینی طرف مقابلت قابل اصلاح است یا خیر.اگر هست بهتر.اگر نیست باید فکر جدایی بود.

برای جدایی باید فکر جا برای خودت و بجه ها باشی.اگر جا داشتی و مشکل مالی هم بعدا ندارید اونوقت اقدام کنید.

بچه ها اگر پیش خودت موفق تر هستند پیش خودت ببر.اگر نمیتوانی باید فکر دیگری کرد.

علت خیانت و عصبانیت الکل مشروب مواد مخدر ماهواره و دوستان ناباب و عدم ایمان و شغل است.اینها همه تاثیر شخصیتی دارند.