2777
2789
چه مشکلی مگه قراره باشه ولی خب چون اکثرایت جامعه راست دست میشن چپ دست ها یکم اذیت میشن مثلا من یه دو ...

ارخ دیگه . افرین. فک کنم قیچی ام همینطور باشه. مدلشون واسه راست دستاس. چون یکی میگف واسه چپ دستاام قیچی هست

parasoo1989@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مشکلی مگه قراره باشه ولی خب چون اکثرایت جامعه راست دست میشن چپ دست ها یکم اذیت میشن مثلا من یه دو ...

همشون راه حل داره

یه صنندلی راست دست دیگه بیاری بذاری کنار دستت حله

عوضش اگه بری سرچ بزنی چپ دستها از هوش بالایی برخوردارن

من خودم رتبه ۵۴ کنکور زمان خودم بودم و تا الانم با چپ دستیم به مشکلی برخورد نکردم

اون موقع باید بگی دنده ماشینم سمت راسته و خیلی چیزای دیگه

خب دست راستِ یه چپ دستی هم براحتی میتونه انجام بده اون کارارو

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  

انشالله مادرت هم به حق فاطمه زهرا همیشه سلامت باشه و سایه شون همیشه مستدام باشه

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  

من ک از نوازدی فهمیدم چپ دسته

دست چپشو میخورد

ولی بازم شک داشتم تا یکسالگی که قاشق و هرچی میدادم کلا با چپ انجام میداد

توپ بازیم میکنه با پای چپ میزنه توپو

دوماه دیگه میشه دوساله

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بچه ی منم پاش مشخص بود ک چپه. اما دستش نه

پسر من اینقد تابلویه هرکی میبینه میفهمه چپ دسته

حتی میخواد باکسی دست بده دست چپشو میاره🤣

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت