2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم زنگ زدم خونه جاریم😖

523 بازدید | 16 پست

پسرش مریض بود شوهرم گفت زنگ بزن حالشو بپرس

من هروقت زنگ میزنم خونه اینا یه شری میشه برام

دفعه پیش زنگ زدم بهش تبریک گفتم باردار شده مادر شوهرم تندی زنگ زد به شوهرم که چرا زینب به ما زنگ نزده تبریک بگه یخچال خریدیم؟!!!!!!!فقط به اون زنگ میزنه تبریک میگه؟!؟!

یعنی ادم از گلایه هاشون شاخ در میاره

حالا زنگ زدم حال بچشو پرسیدم مادر شوهرم زنگ زده گلایهههه که ما خونه اونا بودیم چرا زینب با من تلفنی حرف نزده😐😐😐😐 

اول اینکه اصلا جاریم نگفت کسی اینجاست بعدم خیلی زود احوالپرسی کردم قطع کردم 

بخداااا که ادم باید از این دیوونه ها فقط فراری باشههه

حالا خانم مثلا قهر کرده زنگ زده به کل طایفه اینو تعریف کرده😒😒😒😒

شما باشین چکار میکنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیوونه است به شوهرم گلایه کرده به همه گلایه کرده

زنگ بزن بگوقربونت برم اگه میدونستم اونجایی که حتمااول باشماحرف میزدم مامان جون 🥴شمابرام خیلی عزیزی همیشه به شوهرم میگم خیلی هوای مامانت وداشته باش عشقم🤢

خودمم ازاین لوس بازیاخوشم نمیادولی دیدم ازاین جورعروس های خودشیرین که همه خاطرشونومیخوان وپشت سرشونم کلی تعریف میکنن ازشون

زنگ بزن بگوقربونت برم اگه میدونستم اونجایی که حتمااول باشماحرف میزدم مامان جون 🥴شمابرام خیلی عزیزی ...

نهه بابا پررو میشه 

وقتی بهش محبت میکنی یه جور دیگه بالا میاره از بس کمبود داره