2777
2789
پسر من سبزه ولی خداییش چشماش خیلی درشتو قشنگن ابروهاش پرپشت لباش قشنگن بینش هم مشکلی ندارع در کل خوب ...

والامن پوستم بالا گفتم سبزه روشنه چندبارکرمپودررنگ روشن زدم دیدم واقعا رنگ پوست خودم بیشتر بهم میاد بانمک ترم وقتی پوستم سفید میشه بهم نمیاد

پسر من سبزه ولی خداییش چشماش خیلی درشتو قشنگن ابروهاش پرپشت لباش قشنگن بینش هم مشکلی ندارع در کل خوب ...

خدا نگهش داره واستون تنش سلامت باشه, به طرز فکر این جماعت جهان سومی اصلا اهمین ندین که تازه بخاین ناراحتم بشین

پسر که سبزش جذابتره اخه, همسر من سفید بخدا فقط دنبال برنز شدنه ,,

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگیای سبزه اصلا ب چشم نمیاد. من خودم پوستم سبزه ست الان یک ماهه دکتر پوست میرم پوستم روشن تر شده ش ...

آره

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺
عزیزم منم باردارم ومیترسم رنگ بچه ام سبزه بشه خانواده شوهرمسخره اش کنن چون دیدم که میگم خداخودش کمکم ...

پسر من با اینکه سبزه ولی هرکس دیدنش میگن که خیلی‌ با نمکو تو دلبرویه ولی نمیدونم چرا بعضیا مسخره میکنن

پسر من با اینکه سبزه ولی هرکس دیدنش میگن که خیلی‌ با نمکو تو دلبرویه ولی نمیدونم چرا بعضیا مسخره میک ...

پسرسبزه جذابتره تازه بزرگترهم میشن رنگشون روشنترمیشه من دوس ندارم حرف پشت بچه ام باشه فقط  

برای بالا بردن رنگ پوست سبزه رنگای دیگه و چرا مسخره میکنین ؟هردو رنگ جذابیت خودشون و دارن.این بحث سب ...

من چیزی رو زیر سوال نبرم عزیزم واقیعتو گفتم,, ی سبزه ی سفید  بدون ارایش کنار هم بزار خودت نتیجه رو میبینی

عزیزم منم باردارم ومیترسم رنگ بچه ام سبزه بشه خانواده شوهرمسخره اش کنن چون دیدم که میگم خداخودش کمکم ...

مگه خودت سبزه ای؟چه اشکال داره اوناییی که مسخره میکنن ازشخصیت وفرهنگ پایینی برخوردارن

پسر من با اینکه سبزه ولی هرکس دیدنش میگن که خیلی‌ با نمکو تو دلبرویه ولی نمیدونم چرا بعضیا مسخره میک ...

چون احمقن،،، خانواده همسر من سفید هستن ولی اصلا فرم صورتشون قشنگ نیست ایقد به خودشون مینازن

مگه خودت سبزه ای؟چه اشکال داره اوناییی که مسخره میکنن ازشخصیت وفرهنگ پایینی برخوردارن

خودم گندمیم،چندروز پیش یکی ازاطرافیان که مامانش گندمی وباباش سفیدبودیه پسر سبزه بدنیاآورد همش مسخره اش میکنن بهش میگن سیاهه ترسناکه 

من چیزی رو زیر سوال نبرم عزیزم واقیعتو گفتم,, ی سبزه ی سفید  بدون ارایش کنار هم بزار خودت نتیجه ...

کنار هم دیدم کسی برتری نسبت به اون یکی نداشته!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌