2777
2789

هر کدوم زیبایی خودشو داره ولی اولی بهتره

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی رنگ پوستش سبزه باشه????? اولا که سبزه ها نمکی ترن, دوما والا چه دخترو پسر همه دارن برنز میکنن که ...

والا من پوستم سبزه روشنه به غیرازمادرشوهروخواهرشوهرم تاحالاهمه ازم خوششون اومده و میگن خیلی نمکی و تودل بروهستی 

ولی رنگ پوستش سبزه باشه????? اولا که سبزه ها نمکی ترن, دوما والا چه دخترو پسر همه دارن برنز میکنن که ...

پسر من سبزه ولی خداییش چشماش خیلی درشتو قشنگن ابروهاش پرپشت لباش قشنگن بینش هم مشکلی ندارع در کل خوبه ولی بهش میگن سیاه بعد میگن شوخی کردیم واقعاً خیلی‌ ناراحت میشم

برای بالا بردن رنگ پوست سبزه رنگای دیگه و چرا مسخره میکنین ؟هردو رنگ جذابیت خودشون و دارن.این بحث سبزه و سفید تو سال۲۰۲۳واقعا زشته 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

به نظر من هیچکدومش مهم نیست مهم این هست که تو خودت چه حسی داری نسبت به خودت درگزینه اول ادم باید اعتماد به نفس داشته باشه چیزی که خودمون هیچ نقشی نداشتیم تویه این موضوع دیگه فکرکردن نداره ادم باید هرجور که هست همونجوری خودشو قبول کنه 

❤️Live for yourself ❤️
پسر من سبزه ولی خداییش چشماش خیلی درشتو قشنگن ابروهاش پرپشت لباش قشنگن بینش هم مشکلی ندارع در کل خوب ...

عزیزم منم باردارم ومیترسم رنگ بچه ام سبزه بشه خانواده شوهرمسخره اش کنن چون دیدم که میگم خداخودش کمکم کنه چون من یه عروس لالم