2777
2789

من باردارم هفته ۱۴ بخاطر درد شدید چشمم دکتر بهم یک دوز آمپول دگزا زد دیشب...منم نمیدونستم عوارض داره ولی اومدم خونه تو گوگل سرچ کردم دیدم خیلی ضرر داره ...😭😭😭😭

خواهشن هر کس زده بگه بچش سالم مونده یا نه؟😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه به دکتر نگفتی بارداری

گفتم گفت یکبارش اشکال نداره ولی تو گوگل خیلی چیزای بدی نوشته دکتر عمومی رفتم درد چشمم زیاد بود خیلی مجبور شدم برم 

سینوسام چرک کرده دارم آنتی بیوتیکم میخودم ولی دگزا میگن خیلی ضرر داره😭😭😭

اول اینکه وقتی دکتر میدونسته باردارید پس هیچ اشکالی نداره

بعد هم اینکه سه ماهه دوم دارو کمترین عارضه رو رو جنین داره

حتی عمل های ضروری بارداری رو همیشه سه ماه دوم میندازن که عارضه نداره

نگران نباش

عزیزم نگران نباش  خدا بزرگه  اونی که بچت روداده خودش  برات نگه می داره آیت الکرسی ...

گفتم به دکتر احمق کاش دردو تحمل میکردم دکتر نمیرفتم آخه خیلی دردش زیاد بود ترسیدم چشمم چیزی بشع😭

اول اینکه وقتی دکتر میدونسته باردارید پس هیچ اشکالی نداره بعد هم اینکه سه ماهه دوم دارو کمترین عارض ...

دکتر عمومی بود نصف شب هر چی خواستم برم متخصص داخلی نبود رفتم عمونی....مطمئنی عزیزم بخدا دیشب اومدم کلی گریه کردم فقط با اون چشم دردم گفتم کاش نمیرفتم ایخدا

عزیزم نگران نباش  خدا بزرگه  اونی که بچت روداده خودش  برات نگه می داره آیت الکرسی ...

میترسم دکترش احمق بوده باشه آخه برای عفونت سینوسم چند بار دکت  رفتم هیچکدوم دگزا نداده بودن

عزیزم چه دکتر احمقی که برات دگزا زده ولی انشالا که هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط سعی کن کشک و....  چی ...

خودم هر بلایی سرم بیاد اشکال نداره فقط بچم سالم بمونه چون میگن برای بچه ضرر داره خیلی

نزدم.ولی هنیشه میگم اگ از درد بمیرم قرص نمیخورم دوران بارداری

من ترسیدم چیزی بشه چشم یکی از فامیلامون چند روز چشم درد  شدید داشته بعد یهو کلا بیناییشو از دست داد ترسیده بودم😭😭😭😭😭😭😭😭

خودم هر بلایی سرم بیاد اشکال نداره فقط بچم سالم بمونه چون میگن برای بچه ضرر داره خیلی

انشالا ک چبری نیست کاریه که شده رفتژ زیر نظر متخصصت بهش بگو حتما ولی الان این استرسی که شما داری هزار بار بد تر از اون دگزاییه که زدی بد به دلت راه نده