2777
2789

خانمای عزیز سلام

من سه هفته دیگه زایمانمه.نذاشتم مامانم سیسمونی بگیره خودمون گرفتیم

الان بجا سیسمونی برا دخترم النگو خریده.دو تا گرفته یکیشو میده ب دخترم کدومش خوشگلتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اولی 🤣🤣🤣 شوخی کردم. سبک دومی جدیدتره البته بعید میدونم دستش کنی النگو رو، بیشتر پس اندازه یا ...

خخخخخخ خودمم میگم دومی ولی سر گرمش طمع کردم خخخخ

اره اتفاقا شوهرم مخالف طلاس برا بچه میگه خطرناکه .فقط برا یادگاری و پس انداز خوبه

مدل دوتاش تو ی سبک...من بودم اولی رو بر میراشتم وقتی قرار نیست دستش کنی هر چی سنگین تر بهتر😂

تازه دستش کنی هم اولی راحت تره چون دورش دالبر دالبر نیست دست بچه رو اذیت نمی کنه

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
مرسی فداتشم.دومی رو برداشتم ولی خیلی بزرگه تا رو بازوی دخترم میره🤣 الان دخترنازم25 روزشه😍😍

فدات اشکال نداره بچه درحال رشده بزرگتربهتزه بخوشی استفاده کنه

زندگیم بچه هام♥️