2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7527 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور باهاش رفتار کنم  

خانم  چرا باید ارزش شما کم شده باشه ...ذات انسانی به براورده بودن نیازهای جنسیش هست من مجردم .اگر شوهر نکنم بدیهی ترین نیازم براورده نشود به گناه کشیده میشم ...همان طور که اب اکسیژن غذا جز نیاز بشری هست ....اینکه جلوی گناه کشیده شدن همسرتان کشیده میشود بی ارزش بودن نیست ...درباره زشت بودن اخلاق همسرتان باید بگم جامعه مردها این جور مسائل را فرهنگ سازی کردند .... مخصوصا فیلم های مجازی و فیلمهای هالیوودی و اروپایی از صدتا کلمه هفتاد تای آن فحشه .... اگر توانستید شوهرتان را وارد محیط مذهبی کنید انجا فحش بیست درصده ...مثلا برادرم فحش میداد بداخلاق بود مسجد رفت خوب شد .پدرم اصلا فحش بلد نیست فقط برو گم شو بلده ...چون محیط مذهبی بزرگ شده ...راهنمایی من حذف فیلمهای مختلف هالیوودی بی سانسور هست که خیلی فحش میدهند هست

از سرکار اومد چطور باهاش برخورد کنم 

یه املت خوشمزه درست کن صبحونه بخورید اگه بچها خوابن ک چی عالی بعد برو نوازشش کن ناراحتیتو بگو با آرامش فقط حرف بزن میدونم حق باتوعه اما این راهو برو ببین جواب ميده 

خانم  چرا باید ارزش شما کم شده باشه ...ذات انسانی به براورده بودن نیازهای جنسیش هست من مجردم .ا ...

ادمیه که نعوذ و بالله کفر میگه من تو خانواده مذهبی بزرگ شدم ولی خانواده همسرم حتی نماز نمیخونن و اهل کفر هستن وقتی کفر میگه گوشامو میگیرم میرم تو اتاق میدونه نقطه ضعفم چیه 

از سرکار اومد چطور باهاش برخورد کنم 

قبلش لباس خوب و بوی خوب و...کلا اهمیت بده ب خودت که حالت خوب شه بعد

دوتا چایی بریز با بیسکوئیتی چیزی و با روس باز ازش استقبال کن .

اصلا فک نکن ک چیا بهت گفته چجور رابطه داشتید و...

الان وقتش نیس جو که آروم شد با ناز و لوس بازی دلخوریتو بگو ولی مستقیم نه...

از تکنیک جمله مثبت منفی مثبت استفاده کن زمان حرف زدن

قبلش لباس خوب و بوی خوب و...کلا اهمیت بده ب خودت که حالت خوب شه بعد دوتا چایی بریز با بیسکوئیتی چیز ...

میگم اگه بی اهمیت باشم به این موضوع دوباره به خودش اجازه میده که فحش بده 

ادمیه که نعوذ و بالله کفر میگه من تو خانواده مذهبی بزرگ شدم ولی خانواده همسرم حتی نماز نمیخونن و اهل ...

چرا گوشاتو میگیری فرار میکنی خدا باید نقطه قوت تو باشه نه تبدیل به نقطه ضعف که استفاده کنن اتفاقا لبخند بزن و بگو تو الان با من طرف نیستی با خدا طرفی من به قدرتش ایمان دارم همین 

ادمیه که نعوذ و بالله کفر میگه من تو خانواده مذهبی بزرگ شدم ولی خانواده همسرم حتی نماز نمیخونن و اهل ...

دیدید خانم مشکل شوهر شما اینه .....باید متوسل به دعا و نماز بشوید ....داخل غذاهاتون قران بخوانید با وضو براش غدا درست کنید ......گه گاهی تفریحتان را محدود به مسجد   و مراسم مذهبی کنید.. ...انجا ادمهای متدین و با اخلاق هست ...چند روزی باهاش بحث نکنید و لبخند بزنید ...انشالله این راهکار شاید جواب داد...شاید ایشون از دوست و رفیق بازی و فامیلاش کمی از فرهنگ خودش دور کنه ...البته الان داماد ما و داداش م خوب شده ...