اصلا نمیتونم باور کنم همه چیز خییلی زود گذشت احساس میکنم دیگه بیشتر از حد بزرگ شدم و این حسو اصلا دوس ندارم...دانشجوام اما احساس میکنم زندگیم پوچه و احساس میکنم هیچ دستاوردی ندارم هیچ پولی به عنوان پس انداز ندارم...اصلا خییلی حس بدیه نمیدونستم اینارو به کی بگم
هنوز اول راهی و کلی وقت داری خیلی خوبه که درس میخونی از این به بعد پس انداز کن و به فکر کار و زندگی مطمعن باش ۹ سال دیگه که به سن من میرسی کلی تو زندگیت پیشرفت کردی
یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دقیقا مث توم با این فرق که دانشجوم نیستم😂🤦🏻♀️
همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما میآورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️ الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
وآااای تو یا من باز تو خوبی ۲۰ من چییییی ۲۵ با همین حسی ک تو داری🥺
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
هنوز اول راهی و کلی وقت داری خیلی خوبه که درس میخونی از این به بعد پس انداز کن و به فکر کار و زندگی ...
خییلی بلند پروازم همیشه دلم میخواست تو این سن خییلی با الانم فرق میکردم و یه پیشرفت یهویی رو تصور میکردم شاید چون مثل تصوراتم نشد ناراحتم...مرسی از توصیه ات حتما پس انداز میکنم🙏