2777
2789

مثلا یه خواسته ای داشتید که اصلا فکرش رو نمی‌کردید درست بشه 

شفا ، قبولی ، ازدواج کلا هرچی 

بیایید تعریف کنید همه روحیه بگیریم 

دوستم پارسال میگفت کلا از ازدواجم نا امید شدم و کلی گریه کردم و دقیقا فردای اون روز سر یه جریانی توی محل کارش یه پسری میاد ، امسال یک ماه قبل فهمید که همون موقع عاشقش شده ، اینقدر اصرار و التماس کرد که الان عقد کردن 

در کمال نا امیدی حاجتش رو گرفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستانی ک کارمیکنم مدیرش گفته بود باید اورژانس کار کنم و فقط اورژانس نیرو میخواست اورژانسش هم وحشتناک شلوغه منم خیلی ناراحت بودم از ی شهر دیگه هم رفته بودم برای کار یدفعه نظر مدیر پرستاری عوض شد و من رو فرستاد بخش واقعا خیلی خوش شانسی اوردم😍

شک نکن بی من از این ورطه گذر خواهی کرد/ به نشانی که نماند از بدنم فکر نکن.... 
بلاغره یه چیزی بوده نمیشه نباشه  ، دوران مدرسه ، تاکسی ، اتوبوس و ...

تاکسی یامدرسه نمیشه شانس خوب اونجور خوب شاید درروز یه بارشانسوبای چیزای مهم زندگیت که اصلا انتظارشونداشتی من که هنوز منتظر شانسم 

تعریف کن چندتاشو

خدا رو شکر خیلی زود همسر خوبی نصیبم شد با خانواده خوب وآبرومند .خیلی زود خونه دار شدم خدا بهم یک پسر سالم وصالح داد دوباره باردار شدم دوقلو .همش میشنیدم که اطرافیان میگفتند شانسش خوبه .دوقلوهام ییو همون اول بارداری از دست دادم دومیشم موند تا ۲۸ هفتگی دختر م بودباز میگفتن جنست جوره .که یکبار کیسه آبم نشت کرد وتو ۲۸ هفتگی زایمان کردم وبچه مو ار دست دادم .دیگه هم بار دار نشدم  یعنی به هر دری زدم نشد .بارها به گوشم میرسید که میگن مردم شانس دارن 😒 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن