2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی کنترلم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گف چرا تا الان نرفتی گفتم خب مامانم کارش طول کشید گف خیلی پررو شدی و همش مقصر خودمم که تو تا ...

الان نگران چیه این؟! ایشون 🥴اعصابم خراب شد

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.
بخاطر انتخابت مجبوری همیشه قائم کنی که اونا نفهمن چه اخلاقی داره شوهرت ولی اونا بالاخره می‌فهمن.

۵ سال بخاطرش همه رو رد کردم 

وقتی دوست بودیم همینطوری بود میگفتم با خودم شاید بخاطر اینکه می‌ترسه کسی بیاد خواستگاریم و اینطوری ظاهراً خودمو گول میزدم

فقط امشب که شب آرزوهاست برام دعا کن خدا خودش منو نجات بده

از این به بعد عروسی فامیلت نمیتونی بری حتی با خانوادت خونه فامیلها نمیتونی بری اصلا.البته امیدوارم به حق این شب اینجوری نشی.گفتم که آماده باشی برا این چیزها. بازار که ابدا تنهایی هم احتمالا تا سن پیری نمیشه تنها بری.

منم گفتم من م گه من برده یا زندانی تو ام 

خانوم استارتر لطفا وخواهشا والتماسا برای همسرگرامیت خط قرمزی تعین کن به اسم خااااانواده ،اجازه نده اون واست تعیین کنه بری خونه خواهرت یانه،بامادرت بری خرید یانه ،باپدرت بری بیرون یانه،لطفا بهش این اجازه رو نده که اگه دادی باکمال تاسف بایدبگم رسمااااااا خودتو تااخرعمر بدبخت خواهی کرد،پس اینکارونکن

۵ سال بخاطرش همه رو رد کردم  وقتی دوست بودیم همینطوری بود میگفتم با خودم شاید بخاطر اینک ...

😔😔😔به سر اومده حکیمه عزیزم.من به سرم اومده باور کن پیر شدم موهام سفید شده با حرفهاش و تهمت هاش و کنترلگری هاش

از این به بعد عروسی فامیلت نمیتونی بری حتی با خانوادت خونه فامیلها نمیتونی بری اصلا.البته امیدوارم ب ...

با اینکه عقد هستیم ولی عروسی فامیل اگه دعوت باشن پدرم اینا ، نمیزاره من برم ولی حاضر تنهایی بمونم خونه