2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی کنترلم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 59 پست
خواهرانه:تحت هیییییچ شرایطی بهش رو نده وچشم نگو وضعف نشون نده اصلا،وقتی باخانوادتی حق نداره برات تعی ...

بخدا شاخ درآوردم 😑خدایااااااا

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.

مردای این مدلی زندگیو برا زن زهرمارمیکنن پس بیشتر درمورد ایندت بااین مرد فکرکن،ضمنا اینقدم نمیخاد ریز ودرشتوبهش گزارش بدی وقتی همه چیو بهش میگی و واسه هرکاری ازش اجازه میگیری به خودش اجازه میده بشه اقابالاسر و رییس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه درستت میکنم اگه درستت نکنم مرد نیستم

بگو تو اگه مرد بودی دنبال کنترل من نبوذی میرفتی خودت رو درمان میکردی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

آخه چه ادبیاتیه این..🤦شما چیزی گفتی قبلش که اونم ایطور گفت؟

گف چرا تا الان نرفتی

گفتم خب مامانم کارش طول کشید

گف خیلی پررو شدی و همش مقصر خودمم که تو تا این وقت شب بیداری با اینکه ساعت ۶ و نیم _ ۷ بود 

گفتم خجالت بکش تو بمن اعتماد نداری 

آخرشم قطع کرد و پیام داد که درست ت میکنم

من ۲۳ساله باهمچین شوهری دارم زندگی میکنم انگار منوبچه هام زندونیش هستیم اون زندان بانه خودتو گول نزن ...

منم فک نمیکنم عوض بشه، نمی‌دونم، تجربه نداشتم

گف چرا تا الان نرفتی گفتم خب مامانم کارش طول کشید گف خیلی پررو شدی و همش مقصر خودمم که تو تا ...

بآور کن از ته دل برات ناراحت شدم میدونم از این به بعد چیا در انتظارته امیدوارم صبرشو داشته باشی یا راه نجاتی برات باز بشه

آره باید بعضی رفتارام رو عوض کنم

چقد بگم تو این سایت به مررررررررد جماعت روووووو ندید چون دور برمیدارن،احترام بزارید همیشه ولی پرروشون نکنید که فک کنن همه کارن و زن کلفت ونوکر وغلام حلقه به گوششون هست،

من ۲۳ساله باهمچین شوهری دارم زندگی میکنم انگار منوبچه هام زندونیش هستیم اون زندان بانه خودتو گول نزن ...

عقدم

فکر نکنم اصلا بتونم جدا بشم 

باید ماه پیش عروسیمون بود که بخاطر مسئلع ای عقب افتاده 

اصلا حالم داغونه

تمام جهیزیه‌ام رو خریدم حتی 😭

مردای این مدلی زندگیو برا زن زهرمارمیکنن پس بیشتر درمورد ایندت بااین مرد فکرکن،ضمنا اینقدم نمیخاد ری ...

همینننننن

گف چرا تا الان نرفتی گفتم خب مامانم کارش طول کشید گف خیلی پررو شدی و همش مقصر خودمم که تو تا ...

بگو تو پررو شدی که فکر میکنی زندگی یعنی اسیر گرفتن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.