2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی کنترلم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 59 پست
گفتم من درستم مشکلی ندارم  مشکل اینه تو فکر میکنی من برده و زندانی توام

جدی تر جواب میدادی. یه جوری که جای بحث اضافی نمونه. به جوانی خودتون ، آینده تون ، بچه هاتون دلتون بسوزه. جلوی ظلم وا ندید . 

یه خانم مستقل و قوی 
خانوم استارتر لطفا وخواهشا والتماسا برای همسرگرامیت خط قرمزی تعین کن به اسم خااااانواده ،اجازه نده ا ...

خواهرم سزارین کرده بود نیاز به مراقبت داشت بقیه خواهرام شهر دیگه هستن اصلا نداشت دو روز برم کمکش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنتا مثال بزن.. دوست دارم یاد بگیرم

خب ادم بایدتوشرایط قراربگیره دیگه،ولی یه چیزی که همیشه توهرشرایطی باید انجامش بدی اینه که اجازه ندی به خانوادت توهین کنه و واست تعیین تکلیف کنه،چون ادم وقتی ازواج میکنه قطعا به بلوغ عقلی رسیده پس دلیلی نداره شوهر بگه کجا برو کجابیا باکی برو با کی بیا،شوهرتو بشناس ببین ازچی خوشش میاد ازچی بدش میاد سعی کن توشرایطی که دوس نداره قرارش ندی این میشه احترام،اگرم ناخاسته رفت توی شرایط بهش اجازه امر ونهی نده

خواهرم سزارین کرده بود نیاز به مراقبت داشت بقیه خواهرام شهر دیگه هستن اصلا نداشت دو روز برم کمکش

😔😔😔اگه جمعش نکنی رفتارهاشو باید همیشه باج بدی بهش. تو دیگه عقدی نترس از چیزی بخاطر مهریه هیچ غلطی نمیکنه جلوش وایسا کمی اما کم کم

😔😔😔اگه جمعش نکنی رفتارهاشو باید همیشه باج بدی بهش. تو دیگه عقدی نترس از چیزی بخاطر مهریه هیچ غلطی ...

دیگه تصمیم گرفتم اصلا نزارم بهم دستور بده

بهم گفت دیگه نمیزارم تا دم اتاق هم بری

😶چون از اول رو دادی بهش اینجوری شده،باید یه حرکتی بزنی یکم حساب کار دسش بیاد تنهاراهت همینه،چون نمیخای طلاق بگیری پس باید درستش کنی تانرفتی زیر یه سقف وگرنه کارت زااااااره

😶چون از اول رو دادی بهش اینجوری شده،باید یه حرکتی بزنی یکم حساب کار دسش بیاد تنهاراهت همینه،چون نمی ...

آره میخام اگر باز این رفتارش رو تکرار کرد زنگ بزنم به خانوادش یا کلا جوابش رو ندم تا خانوادش بفهمن مشکل داریم که باهاش حرف بزنن

دیگه تصمیم گرفتم اصلا نزارم بهم دستور بده بهم گفت دیگه نمیزارم تا دم اتاق هم بری

فقط گدایی محبت نکنی ازش ها. پرو میشه  توهم لیاقت برمیداره.زیاد بهش محبت نکن و باز بهش پیام نده بزار قهرش همیشه تموم بشه خودش بیاد..نری منت کشی هااااا

خب ادم بایدتوشرایط قراربگیره دیگه،ولی یه چیزی که همیشه توهرشرایطی باید انجامش بدی اینه که اجازه ندی ...

مثلا تو همین موقعیت استارتر بگه تو حق نداری برای من تعیین تکلیف کنی من به حدی از بلوغ رسیدم که درست غلط تشخیص بدم بدونم کجا برم کجا نرم و چیکار کنم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مثلا تو همین موقعیت استارتر بگه تو حق نداری برای من تعیین تکلیف کنی من به حدی از بلوغ رسیدم که درست ...

اره دقیقا،ولی نه با توپ وتشر ودعوا،یجوری به طرف بگه که گارد نگیره ووحشی تربشه،باپنبه سر ببره این میشه سیاست

خانوم استارتر لطفا وخواهشا والتماسا برای همسرگرامیت خط قرمزی تعین کن به اسم خااااانواده ،اجازه نده ا ...

درسته

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.
دیگه تصمیم گرفتم اصلا نزارم بهم دستور بده بهم گفت دیگه نمیزارم تا دم اتاق هم بری

😐😐😒😒دلیل این منع کردناشو میدونی؟ بهت نگفته چرا ایقد گیر میده ؟از اول همه دستوراتشو اجرا میکردی واقعا؟ چقدر اعصابم خراب شد💔از اینجا نفسم گرفت بدون اغراق،چطو تحملش میکنی و به چه انگیزه ای

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.