2777
2789
عنوان

بنظرتون با پدرشوهرم لج کنم یا ن؟

234 بازدید | 12 پست

ما تقریبا ۲ ماهی میشه از پدرشوهرم ی مقدار پول قرض گرفتیم

پارسال اردیبعشت برادرشوهرم تقریبا دوبرابر پولی ک ماگرفتیم و از باباش گرفت و ماشین خرید

دیروز رفتم خونه مادرشوهرمینا دیدم خواهرشوهرم خرید کلی کرده اورد نشون داد منم گفتم مبارکه و بحث خرید عید شد بهم گف چی میخری کی میری بخری منم گفتم احتمالا نخرم چون ی کم بدهی داریم اونو بدم مادرشوهرم گف مگ ب غریبه بدهکارید برو بخر هرچی دلت میخواد(چون میدونه سر ی سری مشکلات ۲ ساله خرید نکردم امسال میخواسم خرید کنم ک این بدهی اومد وسط)پشت بند حرف مادرشوهرم پدرشوهرم گف اتفاقا کار خوبط میکنید بدهیتون و بدید لازم دارم خیلی خیلی دلم شکست اخه ۲ ساله بخاطر بدهی عروسی ک ی قرون خرج نکردن خرید نکردم حالام تحمل نمیکنن ی ماه بیشتر بمونه چرا ب اون یکی پسرشون نمیگن بده اگ لازم دارن چرا ماه پیش به خواهرشوهرم ۳۵ ملیون داد واس عمل بینی هرماه خرید کلی لباس میره بنظرتون چیکارکنم لج کنم خریدمو کنم و ب روم نیارم یا نخرم و پولشون و بدم؟

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بد موقع یادشون انداختی 

باید خریدتو میکردی و بعد از عید بدهی رو میدادید

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

خانومی دیشبم بهت گفتیم شما خریدتو بکن بزار شوهرت با باباش قرضشو صاف کنه

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم

به نظرم تقصیر خودت بود،راجع به بدهی گفتی،شوهرت از باباش قرض گرفته،خواهر شوهرت پرسیده خرید میکنی،میگفتی حالا باید فکرامو بکنم،مسئله رو شکافتی،اینطوری شد،بیخیال باش ،یه خریدای کوچولو هم بکن،مبارکه

با شوهرت صحبت کن ببین نظر شوهرت چیه، پدر شوهرت به تو پول نداده که به پسرش داده، از برادر شوهرو خواهر شوهرتم حرف بزنی خودتو بی ارزش کردی چون میگه پول خودمه به هرکی بخوام خرج میکنم، من الان 9 ساله ازدواج کردم یکبارم خرید عید نکردم، اتفاقی هم نیفتاده، پدر شوهرمم اصلا کمکی نکرده تا الان 

عزیزم تاپیکت رو خونده بودم دیشب

بنظرم چون اونا هنوز مجرد هستن فرق دارن نمیتونه که خرج عمل بینی دخترش که هنوز مجرد رو ازش بگیره !!!!

حق داری ناراحت بشی حرف پدرشوهرت درست نبوده و بد کفته اما خب اگه از اول به عنوان قرض کرفتید ازشون باید قرضتونو پس بدید…. 

حالا لباس خریدنت چقدر میشه مگه بخر تو لباساتو 

بعدم همسرت باید به فکر باشه و با پدرش درباره این مسائل صحبت کنه نه شما خودتو درگیر این مسائل نگن